Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, April 30, 2009

Kosong

Haihhh..

Ingatkan bila dah abis exam ni, idea nak berblogging mencurah2. Tp, sampai kesudah aku masih lagi kekeringan idea nak buat entry..



















































Hmm... Layan bloghoping je laa kekdahnye.. Mana tau boleh dpt idea drp entry2 kawan2.. ;P




4 comments:

Zuhaini said...

hehe.. selamat bloghopping! meh la buat aktiviti membaca novel (twlight!) :)

sujaihah said...

hehehhe....

Sayang.Ibu said...

beb...dah abih exam ker??? heheehe..legaaaaaaaaaaa kannnnn..

wehhh..ko x add aku lagik ke??? try laa add lagik..

http://mypreciousever.blogspot.com/

Mama-Miya a.k.a "Jedi Hopeful" said...

i pulak kena stop blogging & foruming starting 1-4May coz tgh exam ni..hehee..exam i take home exam, 4hari..tak tau la cukup masa ke tak. ni br terima exam question ni, nengok soalan mmg la susah2 berkaitan dgn case law & pendapat kita. so tgh rilek sat sebelum berperang ni.

doakan i excellent. Gambatte!