Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Friday, April 3, 2009

Mmg selesa!

Masih ingat dgn entry MN yg ini? Hee..

Last few days, kebetulan aku ke Guar.dian. Maka, ternampaklah benda alah itu. Apelagi, teruslah sambar satu.. Dan semlm, aku dgn gigihnya telah melekatkan heel liners itu pada kasut yg sgt2 memerlukannya..



Dan, hari ini, aku dgn anggunnya konfidennya memakai kasut itu tanpa rasa ragu2 yg kasut itu akan tercabut.

Bak kata MN, it is indeed a genius creation!

4 comments:

Mrs Noba said...

berkesan kan?

farah225 said...

weh aku ada sepasang kasut bertutup penuh (aku tak pernah pakai kasut tutup penuh).masa try kat kedai tu mcm ok.tp bila balik macam longgar.tu pun dah saiz 4 dah.ingat nak pi cari la satu.sayang plak kat kasut tu.aku plak jenis susah nak cr yang berkenan.

fauzi-maya said...

amacam? efektif kah?

mamaDhea said...

MN,
mmg berkesan! Tq ;)

farah,
aku pon tak suka weh kasut bertutup.. pansss je rasa..

pi laa cari liners ni.. mana tau serasi.. aku skrg ni dok bantai pakai kasut yg tu jek pi ofis.. ah ah ah..

maya,
efektif beb.. klu ada kasut yg ala2 segan nak muat tu, boleh laa try..