Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Saturday, April 11, 2009

Last quiz & 2nd test

Siang td, kami gigih menjawab kuiz 5 utk subjek OKBH. Yeah, last quiz for that subject. Since 2 minggu lepas lagi lecturer aku, En. Bahrin, dgn murah hatinya dah emailkan tutorial sebagai persediaan utk jawab kuiz tadi. Klu tak gheti jugak nak jawab, mmg nak kena laa tu kan.. Kuiz je pon, bknnyer test.. ;P

En. Bahrin juga ada bgtau kitorang yg passing mark utk subjek beliau sem ini adalah C. Adoiyaii.. Actually, En. Bahrin pon nampaknye mcm tak konfiden je dgn passing mark yg pihak fakulti dah tetapkan. Kitorang ni apetah lagi.. Korang yg penah amik subjek ni maybe tau betapa susahnye nak score subjek ni, kan.. No?

Specialnya sem ni, kitorang punya kertas peksa nanti tak sama dgn student2 perdana (full-time) & student2 Space dari pusat belajar yg lain. Maka, kertas peksa kitorang akan disediakan oleh En. Bahrin seorang (mungkin laa). Err, agak2 korang boleh dpt soalan bocor tak? Ngeh ngeh ngeh.. ;P

Esok pagi aku ada Test II utk subjek Statistik pulak. Tapi, satu hape pon aku tak study lagi. Matteyy laa esok nak jawab soklan. Anak2 aku plak dari tadi dok memekak je laa dlm bilik ni.. Bilanya nak tido ni kakak, adik? Bkn main sakan lagi mama tgk korang dok menyakat each other. Jeles mama tau! Uh uh uh..

Hadoii laa.. Ape aku nak jawab esok ni.. Hmm, nak tak nak nampaknya aku kena laa bersengkang mata lagi..




4 comments:

dila~noor said...

alahai..gighnye..
good luck ok!
ambik course ape?sy pun dl bdk UTM gak..

Mama Adib said...

wah statistik, mata pelajaran yakg ku kecut zaman blajar dulu. kah kah

farah225 said...

gud lak sya
aku dulu plan pas abis degree nak buat master.skali buat gak master tapi master bedroom.kahkahkah.

mamaDhea said...

dila,
mekaseyy.. ;)
saya amik SCK.. awk?

mama adib,
aku ni klu subjek kira2 semenye kecut.. ahaks! ;P

farah,
kahkahkah.. lawak ar hang ni.. tp ok gak tuh.. dpt master ji.. ;P