Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, April 23, 2009

I am C.A.L.M. (lah sgt! ;P)

Nampak Perasan mood mode aku kat sidebar? No?

Ok, aku paste kat sini..



Haaaa.. Nampak? Aku siap print screen & crop bagai nih semata2 nak kasik korang perasan.. ;P

Itu mood konon2 je laa tuh.. Sepanjang minggu ni, selain drp serabut, mood aku tak lain tak bukan dup dap dup dap aje laa manjang.. Sebenarnya, aku dah sedaya upaya coba utk memenuhi mood mode yg aku dah tepek kat situ. Tp, GAGAL jugak kekdahnyer.. Huhuhu..


Esok, aku ada satu lagik paper. Phewh!


Pray for me plsss, friends! ;)




4 comments:

nelcyndana said...

gabra takpe cik sya, jangan 'blank'lagi haru..... aku doakan ko....

Anonymous said...

good luck sya!!!

takpe lepas ni lepak sakan ye!

knv

Zety Zin said...

all the best!

Mama Adib said...

good luck dear.

yakin boleh, sya boleh!