Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, April 22, 2009

ONE down,

TWO more to go.. Phewh!


Paper hari ini sgt, sgt dan sgt THOUGH TOUGH! Perasan tak perkataan sgt tu aku tulih byk kali? ;P


Harap2 laa aku lepas paper nih.. Amin.. :)




Gambar utk menenangkan jiwa.. Kahkahkahkahkah! ;P





P/s: Terima kasih kpd Pn. Ealyie yg telah membetulkan ejaan saya itu.. Punyalah TOUGH sampai salah2 ejaan.. Wakakakakaka!

10 comments:

Marsha~ said...

pasal kaule aku tetiga gila kat CD!! cantik2nyaaaaaaaaaaa CD hadif... aku nak beli yg corak2 punyelah pasni.. tp bumgenius tu takde corak.. tak sexy uuu

mamaDhea said...

ahahahahaha...
gila CD takpe nyah! best ape tgk montot Qila yg chumil dan mungil.. ;P

BG mmg plain sajek.. tp kualiti sgt bagus.. err, ko dah beli ke weih? CM cd tu tanak letgo murah2 kat mak ke nyah? ;P

Zety Zin said...

memang menenagkan jiwa melihatkan cd yang shantek-shantek itu!

Sayang.Ibu said...

beb..gud luck yer... jeles nyah mak tengok cd hadif yg byk ittew..;p

mamaDhea said...

zety,
sungguh menenangkan! ;P

intan,
mekaseyy..

nak jeles apenyer beb.. ko pon ade baaaaanyak kan, kan.. ;)

MommyDania said...

amek course apa? baguih jgk tgk CD blh tenang, xyah susah2 ek..hehe

ar.nie said...

Gud luck Sya!!!

ahh, mmg tenang tgk CDs tue... Terasa nak menambah CD lg laa plak... ekeke...

dila~noor said...

arghh..jeles sey!
betulla ekk..tgk cd pun blh release tension..ni br tgk cd mamadhea..kalau ade cd sendiri mau tenung cd lepas balik kejer hari2..pastu br tenung laki..ahaks!!!

arina said...

bagusnya hang!

tengok CD pun boleh menenangkan jiwa??

:P

exam camno?

all the best sya! better things await you in the near future!!

:)

maryaaa said...

ooo korang tgk cd bersusun cenggitu tenang yaaa?

saya kalo tgk cd bersusun byk cenggitu, jiwa kacau; bilaaa stok nak keluar ni? tader org order ke hari ni? kekekeh.