Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, April 1, 2009

Tickers

Perasan tak tickers anak2 aku yg skrg sudah aku alihkan ke atas?

Seblm ni tickers tu dok kat sidebar je.. Memandangkan aku kini dlm proses memendekkan sidebar yg agak panjang itu, maka, aku alihkan tickers tu kat atas pulak..

Tapi..... Mcm ada yg tak kena je bila aku tgk tickers tu terletak kat atas. Walhal elok je susun sebelah menyebelah..

Hmm, mcm tak balance jek.. Haih..




















Ke, aku nak kena tambah satu lagik ticker? Baru boleh nampak center & balance mcm Cik Yan kot.. Ah ah ah..

11 comments:

sayangibu said...

ahahhaaa..tambah laa lagik sha...barulah meriah tickers tu...;)

mamaDhea said...

intan,
tambah ape? ;P

::Umi Sufira:: said...

Ah ah ah...apalagi tunggu beb!

nelcyndana said...

sbb bground tickers hang putih, outstand bground blog. penyelesaiannya mcm sayangibu ckp, tambah lg satu ticker samada dgn menambah anak atau.... buat lah ticker mengira hari berkahwin ke..

farah225 said...

aku baru jer nak tlg jawab,tgk2 ko dah jawab sendiri.hehehehhe.

p/s: bila aku dok tgk opismate aku br bersalin,pastu aura cik yan n madam za,jauhhhhhhhhhhhhhhhhhh di sudut hati teringin jugak tapi bila tengok balik muka budak haris n hanis,kendur balikk.heheeheheh.

mamaDhea said...

mimi,
amboi.. ko tak baca ker resolution 2009 aku? ;P

nelcy,
btol btol btol...

amboi nelcy pon sama haa.. dlm pd bg pendapat, sempat lagi eh.. ;P

mamaDhea said...

farah,
tu laa.. klu tgk member2 sakan preggy, teringin jugak.. best woo preggy.. tp bila tgk anak2 aku, huaaaaaaaa.. mcm ko laa jugak.. kapuff! :D

herni said...

sya...tukar kasik sama gambo thicker pon leh gak haha~

Marsha~ said...

ye argh.. tambah tickers yang tulis kau dah pregnant brape minggu tuh.. akekekeke.. baru balance nyah.. :P

MRS. K said...

salam ziarah..
baby kite nama hadif jugak
tuka link ye. TQ

mamaDhea said...

herni,
tukar gambo? hmm..

marsha,
hamboi... kau tanak tambah ke nyah? ;P

mrs. K,
salam.. mekasihh sudi ziarah & link.. owh, baby kita sama nama ek..