Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Monday, April 20, 2009

The Wallpaper tag!

Sudah2 laa tu, Sya oooii.. Bawa2 laa bertendang.. Meh, jawab tag lagi bagus.. ;P

Aku dibius cinta tag lagi & this time by Cik Ziana Zain Zety Zin.. Mekaseyy Zety.. ;)

Memandangkan tag ini sgt2 (berlagaks sungguh bunyinyer.. ;P) simple & senang nak buat, skrg juga aku buat tau Zety.. Ahaks!





  1. Arahan tag:

  2. Anda perlu printscreen wallpaper di desktop anda yg sedang anda gunakan sekarang. Jgn tukar tau. Hihihihi ~ DONE! ;)



  3. Bg tau kenapa anda suka wallpaper ini.

  4. Gambar ini sememangnya adalah wallpaper default kat PC ni.. Ah ah ah.. Malas mak nak tukar2 okeh.. Bkn PC aku pon kan, Co. yg punya.. ;P Klu lappy sendiri ke, harus laa aku tepek gambar lain yg lebih menenangkan jiwa.. ;P



  5. Sila tag 10 org

  6. Arnie, Alesha_rr, Mama Adib, Momidanialia, Iszan, Marsha, M-I-O, Mommy Dania, Hanz & last but not least, CapT. Buat eh korangs! ;)







P/s: Sorilah kawan2, aku tak sempat nak letak link kat nama2 yg ditag.. Byk sgt sampai seploh org.. Hihihihi.. ;)

4 comments:

Mama Adib said...
This comment has been removed by the author.
Mama Adib said...

orait
nanti mak buat. mak bangga nak tunjuk wallpaper mak nie he he

mamaDhea said...

hah, tunjuk! time je laa pon ko boleh nak menunjuk2.. ;P

m-i-o said...

ya Allah, mak baru tag hang benda ni nyah. rupanya nyah tag mak dulu. kahkahkah!

kira langsai lah ekkk...

*mak pening, mak sangat banyak blum langsai tag*