Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, April 28, 2009

Thanks darls! ;)

Thank Mimi for the award. ;)



Untuk gambar asal award, klik sini.




And here go the rules:

  1. Letakkan logo award ini di blog anda.

  2. DONE!

  3. Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.

  4. 10 blog tak cukup laa.. Lebih sikit laa ek aku pass award ni.. ;)
    Rozamimi - Sape eh? ;P

    Anamiraa
    Arnie
    CapT
    Cik Yan
    Cik Fid
    M-I-O
    Mimielola
    Mrs. Noba
    Momidanialia
    Mommy Dania
    Rizza


  5. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui "backlink" dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda

  6. DONE!

  7. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.

  8. Will be done later..

  9. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.

  10. Err, camno tuh? Mak kurang paham di situ.. Anyway, thanks a lot babe!







P/s: Ada satu award lagi aku nak tepek, tp aku lupa sape yg pass award tu kat aku.. Siyes mak lupa nyah.. Amponnnnn!!

9 comments:

MommyDania said...

thank you ;)

Precious said...

First time here. Dah cari2 tapi tak jumpe my link for d award. Alahai! Gi mana siiih ...? Hih hi hi ... Salam perkenalan!

arina said...

oh oh oh oh!

mekasih deknon!

(sambil bagi lambaian ratu)

sesungguhnya akak terharu ngan award nih!

kalo ko dekat, akak dah bagi eskrem potong se tong!

:P

mamaDhea said...

MD,
amik & tepek kat blog ek.. ;)

Precious,
salam perkenalan juga..

KNV,
alamak, rugi rui dok jauh.. klu tak, bley dpt eskrim potong.. ;P

tepek yer kak.. entry2 kat blog akak tu mmg selalu bg inspirasi kat sya..

Mrs Noba said...

terima kasih!!!

perghhh berinspirasi kah entry2 saya yg kadangkala mcm sampah itu?

terharu ni...

Yan said...

inspirasi tang mana la yg hang dapat dari blog mak tu nyahhh.. merepek pasal cite TV je yg banyak.. heee..


Terima kasih cikgu! (sila buat intonasi macam dalam cite Upin & Ipin)..

rizza said...

tq sya.. ko pun amat mesra alam...

ar.nie said...

Tima kaseh Sya! Terharu sangat2 nih... Tang manakah yg inspirasi tuh? ekeke...

ah, yg pastinya, ko mmg mesra alam laa... lap u bebeh! =)

m-i-o said...

mak terharu mamadhea ckp blog mak mesra alam! fuh....berinspirasi tu lagi la - berpeluh-peluh mak baca, nyah!

tq babeh:) sat gi mak tempek! hihi