Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Saturday, April 25, 2009

Seksa aku dah habis!

Hooooooorraayyyyyy! ;P

Paper pagi td adalah yg terakhir (utk sem ni saje laa..). Sgt sgt sgt TOUGH (gigih aku check spelling ni.. ;P) jugak. Ah, ko.. Dah namanye pon final exam. Ape kejadahnyer nak senang, kan? ;P

Tp, paper pg tadi tu mmg lebih tough drp yg kitorang bayangkan (ke aku jek sorang yg rasa camtu?). Markah utk beberapa soalan td pon aku rasakan agak kurang bersesuaian. Wlpon lecturer dah bagi tips yg berguna (kununnya laa), aku rasa jawapan aku tadi tetap ke laut china selatan. Kahkahkah! ;P

Anyway, semoga aku lulus dgn cemerlang, gemilang & terbilang. Pasni, kompem ketaq kepala lutut nak tgk result plak.. Huhu..

Semester kali ini telah mengajar aku byk perkara. Not on the subject itself. Tp, bab lain yg diluar drp silibus. Hahaha.. Nantilah aku share kan kat sini.. Saat ini, yg penting skali adalah kejesyame! operasi utk meng'qada' tido. Owh, juga nak qada' aktiviti blogging & bloghoping ke blog korang. Ah ah ah..

Adios! ;)




4 comments:

Eazyshop2u said...

Salam. Come and visit us at http://eazyshop2u.blogspot.com for a good quality, branded and affordable children clothing. New stock arrived!! OshKosh, Mothercare, Carter's, Oilily...Grab yours while stock last!!

TQ

nelcyndana said...

qada' blogging? mcm normal jer tada perubahan.... mcm tak exam ko ni wei.... anyhow, merdaheka...!

Yan said...

owhh masih belajar lagi yer... kt utm skudai ke?

by the way good luck la yer..

rindu jugak zaman2 final exam ni..

Mama Adib said...

medeka!!!1