Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Monday, April 13, 2009

Tengok dan bandingkan ;)

Entry kedua hari ini dgn tajuk 'Tengok..'. Tp, utk entry ini korang boleh komen, okeh.. ;P

Bkn ape, dah sah2 nak ramas pegang tak boleh, kan.. So, korang TENGOK aje laa ek.. Hari ni aku rajin very free.. Ngantok pon iye jugak ni.. Tu yg baaaaanyak masa nak godek2 gambar yg aku penah amik seblm ni.. ;)




HH (orange) ada setting utk size XL.. KS (yellow) takat L size setting aje..




Pocket opening.. Beza, kan? ;)




Selepas dimasukkan insert.. M size..




Err, rasanya same je mcm gambar ke-3, kan.. ;P



Amacam, sudah clear?




11 comments:

Ina Hashim said...

errr....macam sama je akak nengok...errr...apa yg beza tuh sya?

Marsha~ said...

pocket HH lebih kemas.. maklumleeeeeeee sesuai ngn harganya.. KS tu ape sya?? kasihkusayangku CD ke?

Hanz said...

Most 'branded' pocket CDs, opening for insert over-lap so insert terletak elok baik dari crotch area, backside & leg casing part..budak lasak pun, tak terlonded CD tu dek angkara insert jatuh ke bawah.

Entahlah Sya, Hanz ukur TT with BG & Kanga, memang lagi panjang & snaps dia ada extra row tapi setiap row rapat2, kan? X try KS lagi so xleh komen ler..

mamaDhea said...

kak ina,
nampak sama, tp tak serupa.. nak tau, kena belilah jugak.. ;P

marsha,
ha'ah KS tu kasihku sayangku yg aku review aritu.. pandai dah marsha ek ;)

hanz,
btol tu hanz.. as of now, sya paling suka dgn pocket opening Blueberry.. ;)

oh, hanz dah ukur ek.. maybe TT dah upgrade? sya punya TT dah letgo, so, takleh nak tunjuk sini.. seingat sya laa, TT ni cutting cam lagi kecik drp BG..

Hanz said...

Yelar Sya, mungkin TT dah upgrade kot, sebab tengok cam new stock jer kat reseller2 tu..

Huishh, Blueberry memang luxury, ada satu jer...telan air liur & pasang angan2 nak membeli brand ni..ada try Starbunz? Hanz dah belek tapi x beli pun..another in the wish-list.

Dayah said...

ada beza...thanks Sya,,rajin hang dok review CD ni..saya pun ada HH and KS ni..mmg kita leh beza la performance nya..

sayangibu said...

ada beza yer...tapi aku mmg beli cd yg murah2 ajer...yg mahal2 tu..tengok ajer lahhhh..almaklum aku kan nak tolong lakiku berjimat...supaya ku boleh beli tudung,mekap, baju dsb...kahkahkahhhhhhhh... apa kaitan???? ;p

mamaDhea said...

hanz,
mmg geramm tgk BBery.. sya ada selai je yg minkee.. masatu beli harga bwh 100 lagi tau.. last batch laa tu kiranya.. skrg ni sya tgh kumpul duit nak sambar BB Deluxe plak.. hee..

starbunz tak penah try.. mahal sgt laa.. ehehehe..

dayah,
welkam.. tgh rajin boleh ler review sket2.. hehehe..

tul laa dayah, utk sesape yg ada both cd mmg boleh bezakan esp. tang performance etc..

intan,
ala beb, cd murah pon klu ko dah rasa puashati dgn performance dia, kira dah ok laa sgt..

time aku menceburkan diri dulu takde jual cd2 cam coolababy, crazy momy, nih.. klu ada, maybe i'll opt for that cds.. skrg ni since stash cd anak2 dah cukup, boleh laa nak meronggeng beli yg mahal2 sikit.. saje utk tambah2 stash.. perkataan yg sesuai adalah, ADDICTED! hehehe..

pinkytoe said...

aku nak komen gak belah post bawah tu ..heheh..adakah bermakna anda telah menyarungnya di kawasan luar dari bilik rumah anda? kuang kuang kuang..

bondaqeem said...

mamadhea ada award specisl for u.. tingin la nk try CD.. hehe:) insya allah if aqeem dpt adeks..

mamaDhea said...

pinkytoe,
hamboi.. tak dpt komen kat 'sana', kat 'sini' hang nak komen eh.. ;P

jawapannya, blom lagi.. ah ah ah.. ;)

bondaqeem,
thanks! nanti sya collect ek.. ;)