Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, April 9, 2009

The Pockets!



Gambar di atas adalah antara koleksi pocket cd yg Hadif pakai. Yer, Hadif shj kerana Dhea kini tidak lagi memakai cd.. :)

Cd2 yg bercorak (4kpg) itu adalah cd2 DRYBEES yg bersaiz M. Manakala, cd2 yg disebelah lagi adalah onesize cd dari pelbagai brand. Cd2 tersebut saya dah masukkan insert siap2. Kebetulan ada masa, boleh laa masukkan siap2 masa melipat cd tu. Klu tak, time nak pakaikan tu jugak laa baru mak terkial2 nak masukkan insert. Kahkahkah!

Pagi td, saya telah membekalkan 4kpg cd yg bercorak itu bersama sehelai wetbag. Actually, 3kpg shj yg telah dibekalkan sebab pagi td saya sempat mandikan Hadif & pakaikan dia new fresh diaper.. ;)





P/s: Entry ini bkn utk menunjuk2 ye kawan2.. Mula2 tu mcm nak buat review pasal cd2 yg anak2 saya gunakan.. Tp itu mood sudah lariiiiiiii laa plak.. Bedebah btol! So, korang layan laa gambar dulu ek.. ;)

12 comments:

SOHO Mama said...

Cantik betul gambar ni..! I pun ada nak letgo satu Drybees. Get Squared. Tapi L lah..

I rasa semua pun faham yg kita bukan nak menunjuk2...tapi lebih kepada EXCITED!!!

:)

mamaDhea said...

hi soho mama.. wah, tak sangka u nak komen kat blog ni.. thanks! ;)

my doter DB L pon dah tak muat.. peha dia chunky sgt laa.. klu M boleh gak let go kat saya.. hehe..

tu laa.. mmg excited.. or, is it addicted?? ahahaha.. :D

Nur said...

cantiknyer DB tuh!!!

MommyDania said...

wow! love the designs.very ceria!

SOHO Mama said...

Addicted!! haa haaa...
I memang nk baca byk2 blog..esp all followers tapi in between my 4 kids, being a WAHM..kdg2 tak sempat :(

Oh yr doter dah nak potty trained kan, tak payah beli diaper lagi pun takpe kan. Saiz M setakat ni Zuleyka muat lagi :)

sayangibu said...

wow...nice stash laa sha..bp total CD ko sha???

dila~noor said...

beshnye!! suke tgk..bli DB kat mane ekk?blh share tak websitenye kalu bli online..

mamaDhea said...

nur,
cantik? terima kasih.. :D

MD,
ceria? ;)

SOHO mama,
yup, addicted oredi..

sayangibu,
takde laa byk mana pon.. takat utk basuh 2hari sekali tu boleh laa..

dila,
sya ada letak link fav. store kat blog ni.. cuba scroll sampai bawah.. ;)

herni said...

sya...comel nyerr DB kaler pink tuh~! naik juling mata mak nyahhh!!!!

Adwindaa said...

waaa best nyer... nak full cd gak la kat adwan.... ish... xcited sgt...

Nuroll said...

mamadhea,

I LIKEEEE!!!!!

mamaDhea said...

herni,
juling? haha.. apelagi, tanak ke sambar selai dua? ;)

adwindaa,
jaga2.. takut nanti excited tukar jadik addicted mcm saya.. hehe..

nuroll,
;)