Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Friday, April 10, 2009

Teringin juga..

UPDATED: Kan aku dah ckp, tak lama lama punyalah skin itu bertakhta di hati aku.. Wakakakaka!


Akibat mengidam teringin nak ada signature sendiri kat blog sendiri, maka, aku telah bersengkang mata mencari new skin yg lebih sesuai.. Yg sesuai? Ye laa, supaya signature yg menjadi idaman qalbu aku itu terserlah dgn anggun dan bergaya sekali di akhir setiap entry2 yg aku dah publishkan.. Klu takat nampak tp mcm tak nampak je, baik tak payah bubuh signature ye dak? ;P

So, inilah dia hasil mak bersengkang mata semlm. Berbaloi kan, no?

Amacam, ok tak new skin aku blog aku? Aku tau korang tak suka kan? ;P Aku pon tak berapa suka sebenarnya. Kahkahkah! Takpe ler, nanti dah bosan mak tukau skin lain ek. Sementara tu korang bertahan aje laa dgn yg ini..

Apa yg penting?


Kerjasama


Yg penting, korang buleh nampak signature aku kat bawah nun.. Nguahahahahaha! ;P




7 comments:

MommyDania said...

sangat nampak dgn jelas!

JASA said...

saya pun nak buat jugak lah.....salam singgah

mamaDhea said...

MD,
nampak ape? ;P

JASA,
buat ape? signature? terima kasih kerana sudi singgah.. ;)

sayangibu said...

awat lambat keteringinan ko menjadik kenyataan nyahhhh???

Mrs Noba said...

frankly speaking, saya lebih suka skin ni...
lebih cepat loading dan lebih jelas.
nice!

Yan said...

hye... lompat kesini dr mombloggersplanet..

mamaDhea said...

intan,
dari aritu dah teringin tp tak dan nak pilih font.. ahahaha..

MN,
ye ke.. sya ponnnnn prefer yg ni.. aritu masa carik skin baru tak perasan yg ni.. semlm baru jumpa.. thanks! ;)

CY,
ye ke? mak pon tak try lagik lompat dr situ.. ;)

p/s: comment ini ditaip drp mamkmal komputer 10, UTM.. ;P