Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, April 29, 2009

Harap maaf.

Saya terpaksa telah mengalihkan kedudukan link Episod Soap Opera kerana sehingga ke hari ini episod selanjutnya iaitu Episod 26 masih belum di publish (maybe dah siap, tp lupa nak publish? mana tau... ;P) oleh, err, sape pon saya kurang pasti.

The links will be re-put (sah2 laa grammar mak ke laut.. ;P) on top of this blog sidebar ONLY after the next episode has been completed & published by this blogger (aku dah check abis dah kat blog ni, still I cudn't find the next SO episode).

Oleh yg demikian, Episode SO berhenti setakat itu (not that bad huh! ;)) sahaja laa nampaknye. Kesian Sekian.




4 comments:

rizza said...

ala takat tu je.. kalau mimielola.. buat pertandingan soap opera & kasik hadiah mesti siap berjela2 soap opera tu kan hehhe

Yan said...

kekeke.. takpe nyah.. yg pasti nanang hang cantek hari ni..

Zuhaini said...

ala... takat tu je ke..? saya tgh tunggu giliran ni.. kot2 terkena! :)

m-i-o said...

oh, sudah tiba ke pengakhiran episod kah? sedih....