Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, April 8, 2009

Saya dah cuba. Anda?

CY, mak dah beli dah ini masa merayap kat Gia.nt during lunch hour semlm..




Agak2 korang sape laa empunya Calciyum tuh? ;P
Itu adalah bekas terakhir Dhea minum utk mlm semlm. Habis licin kesemuanya, walhal mak baru je beli tghari semlm. Sedap sgt gamaknyer menyedutt..



My verdict? Tak sesedappp yg mak bayangkan.. Maybe sebab susu tu Magnolia sejuk dan tak ngam dgn oat yg lebih sedap di mkn ketika suam/panas? Yg pasti, susu tu tak smooth. Terasa keladak2 serbuk oat yg di blender tuh. Tekak mak yg mengada2 ni tak berapa boleh nak telan laa itu keladak2..

On the other notes, susu mak mlm semlm agak luar biasa. Tidak laa engorged tak hengat, tp cam byk je Hadif nyusu.. B pon maintain je, idak ler layu semcm.. Part ni mak suka.. Ahaks!


5 comments:

Yan said...

alah.. siannya tak suit your tekak.. tp bab engorged tu, mak yg dah suam2 kuku sejak preggy ni, bley collect sekali ganda dari yg biasa dapat :)

~ As ~ said...

ari tu dah try air tin (longan+kurma), kali ni try ni pl... hahaha...apa ko minum..itu aku nak try.. apa saja utk bekalan susu!

mamaDhea said...

CY,
tu laa.. klu tak, dah senang dah beli tu aje.. susu lebih pekat & hasil tuaian pon lumayan, kan.. ;)

As,
coba, jgn tak coba.. ;)

Nieza Ishak said...

Salam kenal ..

banyak petua pasal BF ni ..
nieza lepak sini selalu naaaa

mamaDhea said...

Nieza,
salam kenal juga.. ;)

takde laa byk sgt.. saya pon baru jugak.. anyway, sila2kan laa yek..