Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Friday, March 27, 2009

Tersisih *sob sob*

Korang penah tak rasa TERSISIH? Mcm mana rasanya? Mcm mana cara korang handle perasaan yg tak diundang ini?


Lately, aku merasa seolah2 disisihkan.. Sama ada secara sengaja ataupon tidak..


Ke, aku je yg perasan mcm tuh?


Aku ada buat salah ke, kawan?

Obviously, soalan itu utk salah yg aku tak nampak laa.. Sebab, klu aku tau aku ada buat salah, aku mmg tak pernah segan utk minta maaf.





















How I wish I cud erase ignore the feeling & enjoy my life!!

10 comments:

Mommy Lyna said...

siapa yang menyisihkan?

sisihkan je dia balik!

hehehe.

arina said...

yea.. kalau tak dapat sisih,

singsing je lengan tu!

kahkahkahkah!

oppss.. sori, buat lawak pulak den!!

CT said...

la haiiii kesiannye...
anyway...why not just ask org yg menyisihkan tu..kekadang kite je rasa gitu..

mamaDhea said...

mommy lyna,
bole pakai jugak idea tuh.. hehe..

kak ana,
takpe kak.. lawak mu itu sgt berharga.. ;P

CT,
ada jugak terfikir nak tanya.. :D

Hanz said...

Rasa sayu sebab lately ni banyak baca entry sedih kat member blogger.

Kadang2 ada org lagi kita approach dia lagi dia nak berselindung..tapi daripada kita buat macam2 tanggapan tak mementu lebih baik tanya, manalah tahu kot2 orang tu ada masalah dalaman dia sendiri tak..

Buat macam Mommy Lyna kata tu macam reverse psychology..bagus jugak tu.

m-i-o said...

nape ni nyah.....
meh cite kat mak meh...
maki je dia dlm blog ni. bukannya dia tau pun *ah ah ah*

mamaDhea said...

Hanz,
tgh timbang2kan samada nak approach ke tak perlu.. pening jugak nih.. btw, terima kasih kerana memahami..

m-i-o,
nak cite (maki hamun) dlm blog? owh, nehi.. tak penah terfikir sampai ke situ weih.. dibuatnyer dia baca (perasan mcm laa dia nak sgt baca blog aku, tp aku tau dia mmg baca blog aku ;P), matteyyyy laa mak nak ngadap dia bebila nanti..

anyway, mekaseyy laa atas tawaran itu.. ;)

mimielola said...

Pernah... *sob sob* *Srotttttt*

Zety Zin said...

saper yang sisihkan mamadhea ni ha? meh sini!

mamaDhea said...

ML,
hang pernah disisihkan jugak ka?

zety,
adalaa.. takpe, biarlah rahsia.. ;P