Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, March 3, 2009

6th Photo tag

Aku dikasihi lagi oleh Sufira aka Roza aka Mimi.. ;P

The challenge is :

  • GO to your photos folder in your computer.

  • GO to the 6th Folder of your photos.

  • GO to the 6th photos in that folder

  • Put the picture on your blog & description of it.

  • Invite 6 friends to join the challenge.

  • Link them in your blog & let them know they have been challenged.


Err, klu nak diikutkan photos folder (yg btol-btol photos laa ;P) aku ada 2 jek.. Dhea & Hadif.. Tak caya?


Tgk laa sendiri.. Folder 3-5 tu tak kira photos folder sbb dlm tu include memcm info.. So, cmane tuh? Hentamm sajalah yer.. ;P

Okeh, memandangkan tak cukup syarat. Aku buat ikut syarat sendiri je ek.. Aci?! Ngeh ngeh ngeh.. ;)

Supaya lebih adil aci, aku tepek laa 2 gambar.. Enjoy.. ;)

Gambar 1


Picture was taken on Oct 2006.. Masa ni kitorang blom beli carseat utk Dhea.. Since rumah babysitter Dhea dekat, guna aje rocker yg org hadiahkan as carseat.. Hahaha..



Gambar 2


Masa ni, malam, kat rumah nenek sedara. Ada rewang kenduri kahwin pakcik aku. Seharian aku & family berkampung kat sini merewang ape yg patut. Aku ada laa excuse sesikit sbb Hadif kecik lagi masa tu. Hehehe.. Seingat aku, Hadif tak cranky sepanjang siang mlm kat situ wlpon bising tak hengat dgn karaoke etc etc.. Dlm gambar ni, Hadif dipangku oleh adik kesayangan aku, Andrian.. Lenguh woo pangku si Hadif yg debz ini..


Settle hutang tag mak, okie Mimi.. Amacam? Adilkan aku... ;)

4 comments:

Zety Zin said...

Muka Dhea dgn Hadif sangatlah serupa.
Kalau tak diberitahu harusku sangka baby yang sama dalam dua2 gambar tu. :)

YatieJay said...

Alalalaaaa..comelnya dua2 tu.....geram tengok pipi dia..rasa mcm nak geget2 aje!

Aida Narina said...

Hi there :)
Nice knowing you. I found your blog from one of your friends. :)

Btw, whenever you have the time, do visit my sales blog okay darling ;p

This is So Fashion

::Umi Sufira:: said...

Sha, Settle!pandai ko yek ngelat!