Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, March 26, 2009

Pembelian online yg terlampau!

Lepas baca entry Ealyie, baru aku teringat.. Aku pon ada beli jugak, 2 botol lagi; 1 ori & 1 shrimp. Aku punya kan Ealyie, takde pulak crack ke hape.. Elok je, tebal & bersampul kemas (ayat bodek nampak.. ;P). Nasib baik. Lgpon, brg tu dihantar ke ofis aku. So, tak perlu laa aku bertenggek depan pintu pagar PO tu.. Ekekeke..




Thank you Jua! ;)



Klu laa mak aku tau, mesti kena sound barang sedass dua. Sambal belacan pon beli online? Kahkahkahkah! Mmg terlampauuuu... ;P

Owh ye, sambal belacan ni masih selamat dlm simpanan sorokan aku. Har har har.. Nak tunggu Hubby balik weekend ni (Yeeaaahhuuuuuuu!), baru aku nak try test.. Kata isteri mithali.. *bluwekk*

Bln ni, adalah beberapa brg yg aku beli online. Mostly barang anak2 je pon.. Antaranya:-




Botol MAM (Toddler) utk sape lagi klu bkn Dhea..
OFFER baaaek punya drp sorang mommy SI.. Dpt FREE 2bijik teats MAM pulak tu..



Lagi, aku ada beli bibs & 'ulat' drp Intan Payung utk Hadif.. Tp, 'ulat' tu dah jadik hak milik kekal kakak Dhea.. Ala dik, mcm tak biasa pulak.. ;P Yg bibs pulak, baru semlm aku try pakaikan kat Hadif. Seblm ni aku sorokkan dulu drp pandangan Dhea. Tp, sebaik terpandangkan bib yg si adik pakai, si kakak dah melalak nak jugak. Sudahnya, aku geledah dlm kotak baju2 lama Dhea. Jumpa laa bib lama Dhea yg masih elok aku simpan. So, sepanjang mlm laa Dhea pakai bib. Har har har..




Cuba teka roti aaape Dhea makan tue? ;P



Tghari tadi, aku dpt kiriman lagi.. Kali ini bkn aku beli tau. Aku dpt FREE jek, hasil drp berebut2 letak nama kat sini. Itupon nasib baik si Amyatie tlg alertkan aku. Dia jugaklah yg tlg letakkan nama aku disaat2 akhir (yer, nama aku yg terakhir sekali dlm senarai ;P). Sebabnya, dan2 tu jugak laa PC mak hang okeh!! Sabo aje laa kan.. Anyway, thanks babe! ;)

Owh, inilah dia barangnye.. Takpe, aku kasik preview sikit....




Mekaseyy Cik Maryaa.. ;)
Maryaa soh bagi review pasal cd ni.. Harus laa mak wat spesel entry nanti kan.. Ahaks! Er, agak2nyer laa kan klu aku tulis review baaaekk punya, ada chance tak nak dpt satu lagi FREE cd? ;P



Hmm, ada satu lagi pembelian online yg aku dah buat. Tp tak sampai lagi. Reason? Sebabnya, aku blom bayar habis.. Ngee..

9 comments:

nelcyndana said...

komen cpt2 cik sya. aku nk kena tambah koleksi CD lg 3 pcs ni. skrg ni kdg2 ngelat guna diapers (hujan.... @ sejujurnya x rajin basuh). i fell in luv wth BG tapi kalu ada yg sehebat BG pd rega yg ja...uh... lbh murah, ingin juga mencuba.

Nuroll said...

geramnyer tgk hadif....

Mama Adib said...

nyah
ku pun ada hutang nga ko, itu laa ku minta sms ko tak sms, ku dah lupa salin alamat ko (malas) muah muah muah

mamaDhea said...

nelcy,
tak try coolababy / lunatots? byk gak =ve review yg sya baca kat SI..

nuroll,
geram? hahaha..

mama adib,
ala, aku baru baca pm kat SI tu.. hahaha.. takpe, mak sabar menanti...

ko sms aku dlu ar.. then aku sms ko balik.. aritu hp aku tu bengong.. abis no tipon bebudak ni hilang.. termasuklah ko punya.. ko adekan no aku? ;P

farah225 said...

dhea makan roti gardenia butterscotch.heheheeh.dhea suka yer!auntie farah pon suka taww!!!

p/s:mamadhea,ada hadiah tak dapat jawab soklan tu.ngeh ngeh ngeh

sayangibu said...

gasak korang nih beli sambal belacan online...haahahhahaaa

kakyong said...

salam ziarah..

comel2 baby u.. :))

mamaDhea said...

farah,
hamboi.. skrg ni pantang mak soh teka sket.. nak hadiah aje.. ;P

intan,
mmg gasak membeli.. kahkahkah! ko tanak try ke? ;)

kakyong,
salam.. terima kasih kerana sudi menziarah.. :D

adinsa said...

mamad.aku pun menynggu komenmu on cd chewy itew.....tralalallatq