Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, March 19, 2009

2-in-1 thingy!

Kenapa 2-in-1? Sebab aku nak tepek award & jawab tag sekali harung.. Senanggggg.. ;P

Okay, 1st of all, harus laa aku tepek award drp Arnie dulu kan.. Mekaseyy yang.. ;)



Kata Arnie, peraturannya sama je dgn award yg ni.. So, takyah laa mak tulis lagik ek.. ;P


2ndly, meh jawab tag drp Sufira pulak.. Thanks beb! Ko mmg btol2 tegar sayangkan mak eh.. ;P

  1. Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

  2. Nama blog aku adalah seperti di atas.. ;P

    Ok, .D.H.E.A.S.Y.A.

    Tak tahu laa kenapa nama itu yg terpacul terfikir dikotak fikiran aku semasa mula2 meng'create' blog ini.. It is actually a combination between my first baby's name & my name. DHEA - SYA.. But, later I found that I can use D.H.E.A. as a guideline for my newborn(s)'s name.. Betui ka grammar mak nih? ;P

    So, D & H sudah. E & A will be coming soon.. Har har har..



  3. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

  4. http://isha2710.blogspot.com/

    isha - Combination name jugak..
    2710 - Combination number..

    Very typical huh? ;P Terasa mcm nak tukar pulak url blog nih.. Perlu ke?



  5. Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?

  6. Aku menulis bukan kerna namaaaa... ;P

    Aku tulis ape yg aku rasa NAK tulis & PERLU ditulis (aka TAG ;P). Sesuatu yg aku rasa BOLEH dikongsi bersama & yg penting sekali, BOLEH dikomen (wlpon ada function comment not allowed ;P). Klu dah share tu, kenalah persiapkan diri dgn comments yg bakal diterima kan.. Perasan!! Mcm laa ramai yg sudi mengomel mengkomen kat blog mak ni.. ;P Kata sharing is caring.. Hahahaha!

    Gaya bahasa (ecehwahh ;P) pon ikut suka hati aku sebab inikan blog aku.. Hahaha.. Klu perlu emo, maka emo laa.. Klu perlu formal, formal laa.. Tp, biasanya mmg tak formal langsung pon. Ahaks! Yg paling penting kerjasyama sekali, ia mestilah mudah difahami & maksud yg ingin disampaikan itu SAMPAI juga kepada pembaca2 blog yg budiman. Ade ke yg kesah ni? ;P



  7. Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?

  8. Buat masa ni, belum terfikir lagi.. Takde sebab aku nak delete satu2nya blog yg aku ada.. Apsal? Ko tak suka ke dgn kewujudan blog mak yg vadevasss ni?



  9. Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?

  10. Owh, si Datin *bluwekk* Sufira tu ke? Har har har..

    Blog mak datin mmg vadevasss (dr mana aku dpt word ni eh.. oh, sini ;P).. Wlpon blog skin selalu tukar2, aku suka! Akibatnye, aku pon terjangkit dgn penyakit yg satu itu.. Hahaha.. Intipati (pergh, kosa kata aku ptg2 ni kebabomm! ;P) blog pon tepat, padat & sendat! Kahkahkah.. Ape aku merepek ni weihh.. Ampun penunggu gua Mimi.. ;P



  11. Senaraikan 5 orang yang akan anda tag.

  12. Boleh tak klu aku tak tag sesapa? Blog aku, sukati aku laa kan.. ;P



3 comments:

::Umi Sufira:: said...

Ala nyah..mak nak amik feel Datin Sofiera pon ko nak muntah...sambil ko puji blog aku ko sempat pulak kutuk yer..ye la ye la..memang aku suka tukar skin..dengan ko ko skalik terikut..harharhar...=D

mamaDhea said...

ahaks!

jgn mare ek.. kita kan bestfren alam maya.. ;P

fauzi-maya said...

aku jugak yg malas nk tukar2 blog aku itteww...heheh