Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Friday, March 13, 2009

Portal SO ;P

Saya baru sahaja selesai membaca entry ini. Maka, dengan bangganya, saya ingin mengumumkan 2 perkara di sini.


Pengumuman Pertama


EPISODE SOAP OPERA TELAH DIKEMASKINI!!



Silalah, jgn segan2 atau malu2 utk klik pada link2 di sidebar blog ini.. ;P


DAN....


Pengumuman kedua dan terakhir utk harini..


Saya dgn rasa rendah diri ingin menobatkan menjadikan blog ini sebagai......





























































PORTAL RASMI SOAP OPERA

*woo hoo*




Err, ada bantahan ke yg arif? :D

8 comments:

mimielola said...

Saya sokong 100%!

mamaDhea said...

;P

precious innocent said...

org yg 1st time baca soap opera nie sure weng..sure dok pikiaq awat la ms lola invented soap opera at d 1st place...

ful.. dah ep 25.. agak2 sejauh mana la soap opera nie boleh p ek??

-mama emma, penulis ep23-

fauzi-maya said...

sayep setujuuuu

m-i-o said...

sy cadangkan cadangan ditutup;)
ya, inilah laman rasmi soap opera! sgala bangkangan tidak akan dilayan

Yan said...

mak follow je suara majoriti..

Mummy HnH@arnie said...

hahaha... kelakar laaa...
suap ader portal rasmi soap opera tue...

err, aku raser, Ms Lola harus bagi ko sesuatu laa, sebagai tanda penghargaan... :p

mamaDhea said...

mama emma,
mmg penin klu tak follow dr epi 1.. tp saya yg follow ni pon pening jugak.. hahaha.. kita tunggu aje, sejauh mana SO ni boleh pi.. adakah sehingga boleh dijadikan novel? ;P

maya,
hang pon follow ke? ekekeke

m-i-o,
hahaha.. takdan org lain nak bg cadangan, dah nak tutup ek.. ;P

cik yan,
muktamad? ;P

arnie,
tak pasal2 mak masuk bakul angkut sendiri.. buleh? ;P

err, part hadiah tu mak tak kisah.. klu ade, adelah.. klu takde, tidak mengapaaaaa.. ;)