Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, March 4, 2009

Gotcha!

Minggu lepas (ke 2minggu lepas ek?), mcm biasa saya akan membontoti mengikut 2org officemate saya keluar lunch. Hari itu, kami telah sepakat utk ke Gia*nt berhampiran tempat kerja kami..

Secara tak sengaja, saya telah membelikan sepasang selipar (ke kasut?) utk Hadif. Murah je, RM8+ klu tak silap saya. Sebenarnya, pihak Taska sudah beberapa kali memberi hint kepada saya supaya membekalkan kasut/selipar utk Hadif.. Sebaik shj terpandang selipar ini, saya terus jatuh chenta berkenan (mcm laa saya yg nak pakai ;P) & beli..


Selipar Jepun ASADI..



Oklah kan utk pakai hari-hari.. Ini adalah kasut/sandal PERTAMA Hadif.. Owh, ada sepasang kasut yg telah diperturunkan oleh Dhea kepada Hadif.. Tp, kasut itu kurang sesuai utk kegunaan harian..


KIKO aje.. ;)



On the other note, last week juga saya telah berjaya meng'snap' gambar ini.. Wlpon kelihatan agak kejam, saya tak kira, nak snap jugak.. Kahkahkah! ;P


Akhirnya dpt juga snap gambar GIGI Hadif itu. Baru puashati mak! Hahaha.. Sila jgn tiru 'aksi ganas' ini okeh! ;)

7 comments:

Nina said...

comelnyer la budak kecik ni..ikot mke saper tu

Mrs Noba said...

uishh..dah banyak gigi hadif!

::Umi Sufira:: said...

amboi..kalah dah gigi sufia yang dah 15bln tuh..kekeke...

sayangibu said...

amboihhh...sian hadif..sape laaa yang dera dia tayang gigi banyak2 tu..hehehee...

btw..comey selipar hadif..kaler pink ade x? hehehehe

Marsha~ said...

bersih je kasut dhea ek?? nampak baru.. anak aku ada 4 pasang kasut, tapi semua dah lunyai dan dah nampak buruk. mcm mana nak kasi adik dia pakai mcm tuh?
psssttt. hadif tak geget tek kau ke masa bf nyah? taku aku tgk gigi dia.. banyaaaaaaakkkk

yazeema said...

dheea..cian hadif jd terpaksa rela untuk model colgate..hehehe

mamaDhea said...

nina,
comey ke? hihi.. wait till u see mommynyerr.. ;)

mrs. noba,
bykkann.. haha..

mimi,
sufia bape btg gigi dah skrg?

intan,
sapa lagi klu bukan ibu dia yg terchenta ni kan.. hahaha..

kasut tu ade jugak kaler pink.. kaler coklet cair pon ade.. beli laa..

marsha,
kasut kiko tu bersih sbb jarang pakai.. dhea dlu lagi suka pkai sandal.. kasut2 ni leceh.. haha.. bila nak pkai je dah tak muat dah.. boleh laa kasi adik plak pkai..

hadif ni wlpon gigi byk, dia tak pulak mengeget.. tp bila gigi depan dh penuh tu mesti laa terasa juga bila dia nyott tu kan..

yazeema,
tu laa.. nak puaskan hati punya pasal.. hahaha..