Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Friday, March 13, 2009

Be cool with a refreshing blog

Nowadays, aku sedang menggilai Choc Milk Tea (CMT).. With pearls/bubbles, of course..



CMT with pearl / bubble / bijik sagu.. Sheddapp! ;)



Seblm2 ni aku dah penah try flavour lain, Almond MT. Tak shedappp okie! Bau ada lain mcm sikit. Loya tekak mak.. So, lepas tu terus tak berani try flavour lain selain CMT..

But, td aku saje laa sembang2 kosong dgn budak yg jual air tu.. Saje kepoh2 tanye flavour yg laris selain CMT.. And, bebudak ber2 tu kata Honeydew MT quite laku jugak. Sheddappp laa kot.. Klu tak sedap, takkan ramai yg beli kan..

Maka, aku pon memberanikan diri utk mencoba flavour itu. Guess what? Meeeemang sodapppppp! Try laa.. ;)

Seblm terlupa, tajuk entry ini sebenarnya adalah slogan CoolBlog. Ngee~

6 comments:

mast@work said...

sedapnyee.. kat sini mas tak tahu nak cari pearl kat mana..

mimielola said...

oh, mmg sedap honeydew tu. tp dulu aku rasa org panggil bubble tea

sayangibu said...

wahhh kat mana ko beli nyahhh???

miz_eda said...

saya nak rekemen pearl green milk tea..tersangatlah heaven bila minum..

tp last saya minum waktu outstation 6 bulan di Miri dulu :(

maryaaa said...

ku ada tagmu sya

mamaDhea said...

mast,
sedapppkan.. tak dapek den nak nolong aih.. ;)

lola,
tu laa.. aku 1st time cuba yg honeydew tu.. dlu mmg dipanggil bubble tea.. pastu nama kedai pon lain kan..

intan,
dh byk dh branch coolblog skrg ni.. kat tesco & giant plentong pon ader.. gi laa cuba.. ;)

miz_eda,
sedap ek.. harus pi cuba nanti2.. ;)