Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, March 11, 2009

My WISHLIST..

Been tagged by Sufira, Arnie dan Miz_eda. Kan mak dah ckp, tegar tak tegar laa kan mereka berdua ini menge'tag' mak.. As for Miz_eda, ini adalah julung2 kalinya beliau meng'tag' mak.. ;P

Whateva it is, thank you so much to all three of you kerana sudi mengasihi aku.. ;)

Sepertimana komen Cik Mimielola dlm entry Cik Yan ini, aku pon serupa gamaknyer.. Masa first baca tag ni rasa gediks je nak buat. Tp bila diri sudah ditag, K.A.P.U.F.F! (bkn kerana mak rindukan Cik Iszan yerr.. ;P), blurr tak tau nak wish tulih ape.. ;P


The rules:

  1. Make a list of what u want on your birthday

  2. The list should be 10 numbers

  3. post the image of this award to your posting

  4. give it to 10 frens of yours


Anyway, here goes my birthday wishlist..
  1. Kesihatan yg baik sepanjang HARI BERSEJARAH ITU dan utk hari2 yg akan datang..


  2. Suami dan anak2 berada disisi, disaat & diketika itu.. Klu parents & ahli keluarga yg lain ada sekali pon laaaaagi bagussss.. Jgn time tu Hubby mak kena pi kursus lagik udah..


  3. A bouquet.. Buang tebiat kot aku.. Tak penah2nyer mak ngidam dpt bunga.. Har har har..


  4. A digital camera.. Nak minta Dslr, mcm tak yakin jek.. ;P


  5. A laptop.. Asyik pinjam lappy org jek kan.. Klu ada sendiri punya, mesti lagi beshhh nak study.. Result peksa pon mesti mantoppp gitu.. Ahaks! ;P


  6. Candle lite dinner maybe.. Just the two of us.. ;)


  7. Family vacation.. Klu berdua je hidup mcm tak lengkap pulak.. Mesti nak bawa anak2 juga.. ;)


  8. Choc or/and cheese cake.. Kata celebrate birthday.. Klu takde cake, bkn laa birthday namenyer kan.. ;P


  9. Mak teringin juge nak ada handbag seperti ini.. Tak dapat yg ori, 99.9% mirror pon jadik laa kan.. Har har har.. Again, buang tebiat kah?! ;P


  10. Like Arnie, may ALL my nine wishes comes true.. Aminnn.. ;)




Agak2 sempat boleh dapat tak? Klu tak semua pon, at least half of it pon jadik laa kan.. Husband & wife punya pasal, mak bagi diskon laa sket.. Okey bang? ;P




Note: Lepas baca entry Cik Iszan, mak mcm terpanggil nak beli munaww.. Apekah? :D

4 comments:

Mrs Noba said...

amin!
woshlist ni kena simpan..then nanti2 tick yg mana yg dah dapat :)

mamaDhea said...

aminn jugak.. hihi.. tu laa kan.. ;)

Mummy HnH@arnie said...

isk,tak aci... tiru jawapan no 10! ekeke...

isz_3707 said...

yeke ko x rindu aku :P