Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Monday, March 30, 2009

Cik Ti!

Sape tak kenal dgn Cik Ti, angkat tgn!

Mcm mana ntah Cik Ti ni boleh masuk dlm kitchen cabinet, aku pon tak tau. Lubang mana dia nyelit, kitorang tak jumpa pon. Aku perasan akan kewujudan kehadiran Cik Ti ni after one of my MLO icepack cover went missing. Sampai harini masih tak dpt dikesan. Ntah ceruk mana dia sumbat. Silap haribulan sudah koyak rabak. Dan, aku mmg kerap terjumpa carikan kertas kat dlm kabinet tu.. Haih!

Mcm takde benda lain dlm kabinet tu ko nak geget2 kan.. Punya laa byk pinggan mangkuk, tupperware bagai.. Kotak2 pon ado.. Awat laa aku punya jugak ko geget? Siaplah kau aku kerjakan nanti, wahai CIK T.I.K.U.S.!.!


Notice any differences kat handle Spectra cooler bag mak?






























Tak? Ok, aku kasik zoom sikit..



Hmm, nampak sgt laa mmg keje ko kan Cik Ti?




Note: Tiba2 mak teringat pada entry Cik Mimielola seblom ni, Terperosok bawah dapur. Haih!

6 comments:

::Umi Sufira:: said...

Mak aih!Dapat aku bayangkan gigihnya Cik Ti tuh gigit bag ko..kot bau macam kek agaknya bag ko tu nyah!:P

Yan said...

ada bau yg sedap dalam beg tu.. kekekeke..

mamaDhea said...

Mimi,
gigih tak gigih laa Cik Ti tu mengeget.. sikit lagi boleh tembus & putus handel cooler bag tu.. hahaha..

CY,
tu laa.. ebm je pon..
klu bau EBM mak ala2 kek batik si mimi, cemana laa rope Cik Ti mengeget gamaknyer.. ;P

sayangibu said...

sha..aku rasa,dia pinjam icepack ko buat letak dlm cooler bag dia kot...mesti dia pun one of BF mommies of cik ti gak nih...kahkahkahhhhh....

mamaDhea said...

intan,
mungkin juga beb? ;P

btw, kabinet tu mmg nak kena selongkar balik laa.. nak kena bersihkan.. huwwaaaaaaaaaa.. leteyy laa mak mcm ni..

nelcyndana said...

sayangnya...