Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, March 26, 2009

Ingin!

Aku teringin buat entry seperti Kak Non. Teringin sgtttttttttt!!

Tp, aku tak pasti samada aku mampu meng'cover' atau meng'anon'kan org yg akan aku maki hamun ceritakan itu nanti. Serius aku tak gheti..

Dah tu, mcm mana nak luahkan ape yg terbuku? Naik senak dada aku menahan..

Adakah dgn cara aku privatekan blog ini utk sementara waktu, seperti yg pernah di buat oleh Sufira satu ketika dulu? Atau, buat satu private blog khas utk tujuan yg satu itu? Owh, cara ini pon Sufira dah buat. Cuba klik sini, itupon klu boleh.. ;P

Hmm, other option is password protected entry. Jgn harap! Mana ada function itu di sini. Klu ada, nak jugak aku buat.. Silap haribulan, pp entry lagi byk drp entry2 lain.. Haih..

Jalan terakhir?


Pendam saja dlm hati.... Arghhhh!!!


Tp, sampai bila?!!


Nanti makin membusuk pulak, mcm mana? Lagi parah....

























Ok, satu saja yg inginnnnnnnnnn aku luahkan..


HIPOKRIT!!!!!!!!!!!


Phewh! Lega? Boleh laa...

11 comments:

Yan said...

tulis je nyah.. kalau mak terasa, mak pendam la jugak.. kekekeke..

/mCPM ads kat itu?

mamaDhea said...

nak tulis ke? alamat kena karanggg baekk punya laa klu mcm tu.. :D

Mama Adib said...

wah ok laa tu kurang2 mampu kuarkan ayat hipokrit itu, dah manyak lega tu.

Ealyie said...

sape je lagi carik pasal ngan ko ni beb???

mamaDhea said...

mama adib,
klu boleh aku nak masukkan sekali 'sound system' bersama2 dgn perkataan itu.. hahahaha!

ealyie,
ada laa sorang anon ni..

arina said...

kahkahkahkah! ikut kaknon kah? jgn sya! nanti takleh tido malam!

akak dah agak biasa maki orang!

kahkahkahkah!!

oppss...!!!

mamaDhea said...

har har har.. eh, ah ah ah.. tukar tune.. ;P

tu laa kak.. dah bape mlm takleh tido lena.. dlm hati bkn main lagi maki hamun.. tp tak terluah kat mulut laa pulak..

Nuroll said...

ngapain mamdhea??? saper kacau nie??

mamaDhea said...

nuroll,
adalaa.. somebody.. someone.. something?

arghh!

nelcyndana said...

luahkan cik sya... kita org venusian mmg kena citer kat kengkawan br lega & settle prob. tapi kalu rs2 guilty consciense, buat pword kat post tu... dan pastikan org yg dim**i tak dpt pword tu. he..he...

sayangibu said...

aku eager sibuk2 nak tau gak nih beb....