Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, March 5, 2009

Macam Hubby?!

Kali ni aku pulak yg terkenang.. Ngee.. Sila jgn muntah yer kawan-kawan.. ;P

Lunch td aku ke Gia*nt (lagi!! ;P).. Lepas dah puas melantak mkn di kedai Teh C Special, kitorang pon berjln laa balik menuju parking keta.. Then, aku perasan sorang staff lelaki Gia*nt berjln di hadapan aku & officemate..


'Kak C, gaya budak Gia*nt ni jln mcm Is*4 plak..' <---- Pecah lobangss ;P
'Aik, terkenang ker? Hehehe...' <---- Kak C ketawa evil..
'Ngee...' <---- Aku plak ketawa malu-malu siput.. ;P


Siyess korang.. Gaya budak Gia*nt tu berjln adalah sesikit mcm style Hubby.. Klu tgk drp belakang laa.. Dari depan, mak tak pasti plak.. Takkan mak nak tenung budak tu plak kan.. Nak mampos kena pelangkong dgn awek dia.. Hahaha..

Whateva it is, mak pon rindu jugak laa dgn Hubby. Sape tak sayang laki ye tak?! Tp takkan laa aku nak meratap pilu hiba tetiap hari.. Mcm laa aku takde keje lain kan.. ;P

6 comments:

Marsha~ said...

lama ke hubby kau outstation nyah???
*pssstt, sy sudah tukar url blog.. Utk lebih privacy. TQ

mamaDhea said...

lameeee.. 4 bln.. huhu.. bln mei nanti baru balik.. masatu Dhea dah 3thn, Hadif dah sethn.. :(

Yan said...

4 bulan masih bley bertahan.. hehehe.. ni bukan kata aku.. ni kata, er.. alamak.. ppuan yg ditanya berapa lama dia bley sendiri tanpa suami.. argh! letih otak aku nak recall!

Nina said...

wooo tak tahan wooo kene tinggal.winnnnduuu tuuuu..kuatkan semangat..big hug for 2 budak bolat

sayangibu said...

hadoiii..mmg x blk langsung ke sha dlm 4 bln tu? haku kena tinggal sbln nih pon meroyan beb...huhuhuuu..kena byk2 sabo kannn

ONFARISHA said...

Salam perkenalan..

4bln DH outstation..Windu la eiks...

Sha mmg PJJ ngan hubby... jumpa paling kerap pun sebulan sekali... tgk keadaan keja dia.. :((

Jemput ke blog saya.. ada kidsware... Mana tahu ada yang berminat nak sambar for your kids..

http://little1store.blogspot.com