Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, March 11, 2009

Kasut gedik cheeky saye :D


Nampak tak star yg bling2 itu.. Gedik Cheeky tak? ;P



Memandangkan selipar jepung Asadi Hadif yg ini sudah selamat berada di taska buat selamanya, aku terpaksa telah membelikan Hadif sepasang lagi selipar.. This time round, aku beli kat K*4 aje.. Dah kebetulan masatu lunch di K*4, tak koser laa mak nak pi jauh2 semata-mata utk mencari selipaq jepung utk anakandaku yg terchenta.. ;P

Ptg itu juga, Hadif telah merasmikan Master Babynyer itu.. Hehehe.. Terkedek-kedek anakandaku berjalan.. Maklumlah, seblm ni mmg tak penah pon jalan cari pasal kat luar kan dik.. Tu yg excited tak hengat tu kan.. Kan kan.. ;)





Syiann kakak Dhea, Hadif tak layan eh.. Hahaha.. Excited sungguh si adik ke sana ke sini dgn selipar jepung barunya itu.. Btw, sila abaikan suara latar yg lantang itu.. ;P

3 comments:

::Umi Sufira:: said...

memang cepat betul di hardiff berjalan sha..baru 10 bulan lebih kan..siap sedia lah ko setahun dah berlari tuh..:)

Ina Hashim said...

cepatnya hadif jalannnn...alysha dah setahun 2 bulan baru leh berjalan cenggitu huhu

ummul aqeem said...

bebudak nape suka sgt ngan tayar2 ek?.. aqeem dulu pon pantang dpt kuar.. bawah tayarla dia..abih comot2..hehe
dhea,
u been tagged!