Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Saturday, February 28, 2009

From UTM with lurvee... ;P

Guess what?! I'm blogging from computer lab 10, UTM.. Ekeke.. ;P

Actually, kitorang baru je lepas test subjek OKBH. Overall, ok laa.. Boleh laa jawab sebab soalan test ni adalah sebijik sebijan mcm exercise yg telah diberikan seblmnyer. Cuma tukar no. & pusing sket soalan je.. Luckily, I did the exercise coz klu nak cover all 4/5 chapter mmg tak tercapai dek akalku yg pendek ini. Klu tidak, lingkup jugaklah nak menjawab.. Hahaha..

Td mak sempat tinggal jejak kat entry Arnie ini. Glad to hear that she's ok now. Wlpon dia tulis entry pasal dressing 'hidup-hidup' etc, I can feel that she's 'smiling' while composing the entry.. ;)










Oklah, lect. dah nak start kelas ni.. Adios.. ;)

2 comments:

fauzi-maya said...

eh jap ko amek course ape kat utm dude?

Mummy HnH@arnie said...

hahaha kantoiii...
mmg aku gelak pon mase post entry itu... :p