Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, February 5, 2009

Comedy Romance movies

Sekali lagi aku telah ditag oleh Mimi aka Sufira & Arnie aka Mummy H&H. Kali ini tag pasal citer wayang romantik yg penah aku layan dolu, kini dan selamanya... ;P

Sebelum tu, sila baca arahan yer supaya tak 'off topic'.. Ahaks! ;P

Please copy the following rules in your post (as usual)

  1. You have to point out 5 romantic movies that you would love to share with your loved ones..

  2. It doesn't have to be in order.. as long as you love the movies, it will be fine..

  3. You have to tag another 5 person to answer this tag



Aku dah lameeeeeeee tak layan big screen.. Last pegi pon masatu Hadif 3/4bln gitu laa.. Eh, takde ler lame sgt ek.. ;P

1. Ayat-Ayat Cinta
Filem romantik paling 'berat' yg penah aku layan.. Tp mmg beshh ar, wlpon aku bukanlah penonton tegar filem-filem seperti ini..


2. Ada Apa Dengan Cinta?
Sape tak penah tgk filem ni, sila angkat tangan!!


3. The Terminal
Satu lagi filem yg sempoi.. Kisah seorang lelaki yg terperangkap di dlm airport.. Kan?? Aku ingat-ingat lupa lak..


4. Maid in Manhattan
Filem ni aku je yg layan kots.. Hubby kureng.. Hehehe


5. Mr. & Mrs. Smith
Aku suka hero & heroin filem nih.. ;)


6. I Am Not Single
Filem ni simple je.. Mengisahkan tentang 2 org remaja yg dipaksa berkahwin, sedangkan si gadis sudah mempunyai pilihan hatinya sendiri.. Ending sure korang boleh agak punya kan.. Ada sedikit elemen komedi yg buat aku sukee layan.. ;P




Sape lagi blom kena tag ni?! Klu rasa nak buat, silalah.. Jgn segan-segan.. Buat mcm tag sendirik! ;)

1 comment:

::Umi Sufira:: said...

Kahkahkah..buat macam TAG sendiri yang tak tahan tuh...