Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Monday, February 23, 2009

The Letter 'S'

Seblm tu, nak tanye korang.. How's my new skin?! Ahaks.. ;P Dah lama dah nak try skin yg nih, tp bila tgk bunga hat besaq 2 ketui tu teruih putuih selegha.. Kehkehkeh! But, since aku ni mmg gemar pada background yg gelap gelita, maka aku gelapkan ajelah pandangan aku pada 2 kuntum bunga yg bagak besar itu.. ;)


Okeh, kali ini 4org skaligus telah tag aku..



Gembiraa kan bila dikasihi ramai org.. Mekaseyyy yer kawan-kawan ;)


The rules:
It's harder than it looks! Copy to your own note, erase my answers, enter yours and tag twenty people. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real nothing made up! If the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question. Have fun! Don't forget to post it!

  1. What is your name: Sya ;)/span>

  2. Four letter word: Saya

  3. A boy's name: Siddiq.. Bestfriend Hadif kat taska ;P

  4. A girl's name: Sarah..

  5. An occupation: Sales Person..
  6. A color: Sephia..

  7. Something you'll wear: Skirt labuh, tu dulu laa.. Skrg tidak berani lagi.. ;P
  8. A food: Sup ekor

  9. Something found in the bathroom: Soap Opera ;P

  10. A place: Singapore.. Tempat paling dekat dgn JB ;)

  11. A reason for being late: Sakit perut? Aci?

  12. Something you'd shout: Shut up!

  13. A movie title: School Of Rock (The)

  14. Something you drink: Soya bean

  15. A musical group: Search

  16. An animal: Singa

  17. A street: Seroja

  18. A type of car: Sorento

  19. The title of a song: Sayang-sayang by Alif Aziz (lagu ni je yg mak terfikir ;P)


And now, I am tagging: 5 je buleh?


Tak tau dah nak tag sapa lagi coz mostly dah kena tag dah pon kan.. ;)




Note: Ape kejadah aku jwb tag pepagi bute... ;P

4 comments:

Qaseh said...

syam, mane nak dpt skin yang lawa macam syam pakai eik... :-P

mamaDhea said...

kat atas skali ada icon thecutestblogontheblock.com kan.. klik je kat situ.. ;)

Qaseh said...

HEHEH...sorry x nampak..rabun ayam..heheh

Marsha~ said...

issshhh.. bila masa engkau tag aku nih??