Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Friday, February 20, 2009

Hasratku

Saya telah dgn gediknya menyatakan HASRAT utk join rakan-rakan lain di sinun..

Mmg dah lama dah simpan niat nak join, memandangkan saya antara forumer tegar kat forum kegemaran mommies tu kan.. Tp tu laa, saya kan mmg sejak azali lagi dok kat Jay Bee ni hah.. Sedangkan acara-acara seperti itu biasanya dibuat di Key Ell.. Mencikk Jeles mak tau!! ;P

Bukan tak boleh klu nak pegi ye tak?! Bak kata pepatah, 'hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih'. Saya mmg teringin sgt join da club.. Dgn keadaan saya yg takkan menang tgn (kompem 100%) dgn kerenah anak-anak, terutamanya di sepanjang perjalanan drp JB-KL nanti, membuatkan saya berfikir baaaaaanyakk kali sebelum membuat keputusan. Hmm.. Ntah kan tercapai akalku hasrat saya itu, ntah kan tidak..

Anda, bagaimana?!

6 comments:

Zety Zin said...

Insyaallah saya pi. Kalau takde aral melintang.

::Umi Sufira:: said...

Inilah nasib kita yang duduk johor ni Sha..BTW, nice choice for new layout..nih gatal tgn nak tukar gak nih!kekeke..

mamaDhea said...

Zety,
pegi ek? huhu.. jelesnyerr..


mimi,
tu laa kan.. ko tanak pegi ke? boleh aku & anak2 tumpang.. hahaha..

lawo ek? mekasihh.. dr aritu nak try skin ni, tp mak tak bape kenan tang bunga yg besaq gabak tu laa..

tukar, jgn tak tukar.. ;P

sayangibu said...

haku pon sama sha..jeles tawww tengok org asik bergather gather nihhh... jom kite kat sini2 jek wat gather gather gaks jommm..hehehhee

Mrs NoeL KHairuLniZa said...

apa kan lagi diriku yg duduk Sabah ni, lg la jeles...

Hanz said...

Pi mana MamaDhea? Sila jelaskan...

Boleh saya meneka? Itu MHU Homeschool Chatter tu ke?