Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, February 17, 2009

Apa yg penting?

Ini Dhea punya hal.. Sejak Astro kat rumah aku tak berbayar, Dhea sudah beralih arah ke TV9 Dekat Di Hati. Dgn terpaksanya, Dhea bertukar angin drp HAGEMARU ke WONDERPETS.. Ekeke.. Syiann anak mama.. Takpe laa nak, layan aje laa memane pon.. Janji boleh tgk tv kartun, okie ;)





Semlm, Dhea telah berjaya mencantumkan semula lappynyer yg dah terbarai. Then, Dhea telah duduk dgn behave skali di kerusi makan di dining area. Lagaknyer mcm org sedang menaip sesuatu.. Tiba-tiba..


'Ape yg penting?'

'KEJESYAMA! KEJESYAMA!'


Dhea dok ulang laa ayat tu sampai 4-5kali.. Sendiri tanya, sendiri jawab.. Buleh? Ngeh ngeh ngeh! ;P

4 comments:

IbuKauthar@Salwa said...

Salam mamadhea..
my Kauthar pun dulu cepat je lekat ayat 'apa yg penting kejesame' tu..
tp dia tak fluent la sbut..yg ujung2 je
lagu tu kalu kat kids billboard m'sia ni rasanya among the top song la hehehe..
salam ziarah :)

Ina Hashim said...

mamadhea...
mmg budak2 ni cepat terikut dgn watak kartun kegemaran diorg..tapi wonderpets ni mmg bagi good influence..on the moral values...sangat bagus...

Erna said...

hikhik..cutenya!!! kerjasyama!!

fauzi-maya said...

wakakak..kerjasama ke mende yg die ckp tu sya? hahah