Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, February 25, 2009

My Blue Hyppo.. ;)



Akhirnya, dpt jugak aku belikan benda-alah ini utk Hadif. Actually, dah seminggu lebih jugak laa Fisher-Price Peek-a-Blocks Gobble & Go Hippo (we ouls panggey BlueHyppo jek ;P) ni tersadai kat umah. Wlpon 2nd, to me the condition still tip top. Thanks to bruceshark aka Mai from SI.com.. ;)

Blue Hyppo ni actually 3-in-1 (wlpon kat web kata 2-in-1 ;P) tau.. Boleh jadi push-walker, boleh jadi push-car & toys-picker (details). Kiranya, berbaloi jugak laa ek.. Saje nak sedapkan hati sendiri.. ;P

Wlpon menan ni sebenarnye SPECIALLY FOR HADIF yg ketika itu sedang ghairah nak berjalan, namun ada yg dgn bangganya telah mengaku bahawa itu menan ana yg punya. Kahkahkah! Korang mesti boleh agak siapakah gerangan ana itu?! Sabar aje laa dik, bkn org lain pon, kakak mu juaa... ;P

Honestly, aku rasa agak terlambat membeli sbb skrg ni Hadif lebih rela jalan sendiri. Sekali sekala je dia layan gadget baru yg tak baru dia itu.. Itupon tatkala si kakak sedang lena diulit mimpi. Ketika itu, barulah Hadif dpt menggunakan menan itu dgn sepenuh jiwa raganya.. Kuikuikui.. ;P




Anyway, enjoy je laa dik menan tu (wlpon terpaksa berebut dgn kakak Dhea ;P) okie.. ;)

2 comments:

::Umi Sufira:: said...

Adoila kakak..kekeke...kasik can la hadif kat kakak..nak wat camne woman (girl) alwaizz win..ahaks!

CT said...

humayraa pun ada blur hyppo ni...ekceli kakak anisah yg punye..makngah jihah belikan duluuuuuuuuu..:)
dulu kami letak kat kampung je sbb rumah lama xdak space nak main..skrg ni dah pindah baru bawak gi umah baru...tapi humayraa pun main kejap2 jek...lagi suka p menziarah rumah uncle sebelah tgk leslie (a big dog..)