Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Tuesday, February 10, 2009

Anyone can help?!

1st of all, aku nak minta tlg kepada sesiapa yg berada di IKED Sg. Besi...

Tolong poskan mamat dibawah SAHAJA, ke rumah kami di Johor Bahru.. Buleh?!! Buleh laaaa... Kami 3 beranak tersgtlah merinduinyerrr...




















Bdk kecik tu takyah laa.. ;P






Another option is..

Klu² ada sesiapa drp JB yg nak ke sana, sudilah kiranya anda tlg hantarkan...

either budak kecik nih...



or yg sorang lagik nih...



Otherwise, yg ni je laa senang, tak byk kerenah sgt.. Tp klu yg ni for sure kena hangkut yg kecik tu skali.. ;P






Anyone?! Muahahahahahaaaaa ;P




Note: Idea asal adalah drp CapT ;)

4 comments:

::Umi Sufira:: said...

Patutlah macam pernah ku baca gaya2 penulisan ini..kekeke....

mamaDhea said...

haha.. tu laa pasal.. baru je pg td aku check-out blog si CapT nih.. ;P

Zufa said...

aduyai.
apakah?! sy pon ingin mengepos diri saya ke.....ermmm....dubai? saje nak jalan2...kekeke

Mummy HnH@arnie said...

alahaii... sedey jerr bunyi...

kalau xde sape2 yg tlg, aper kater korang "pos" diri sendiri... oopps! hehehe...