Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, February 12, 2009

Penangan hebat...

...reverse-cycling!

Aku jarang nak share pasal breastfeeding journey aku kat sini, kan.. I know, sharing is caring rite? Tp aku tak tau ape yg perlu aku share sebenarnye, unless ada yg bertanya. Tp sapalah aku. Baru 9bln dlm arena breastfeeding ni.. Aku sendiri pon refer kat mommies lain.. Ekekeke..



Gambar di atas adalah gambar baki bekalan ebm Hadif, 2hari lepas klu tak silap aku. Sayang woo nak buang. Tp, apekan dayaku.. Tetap kena discard jugak kan.. No compromise!!




Note: Entry ini bukanlah entry utk menunjuk-nunjuk yer, kawan-kawan.. Sila jgn ada benci timbulkan sebarang spekulasi terhadap entry ini.. Perasannnnn ;P

3 comments:

::Umi Sufira:: said...

Sha, walaupun Sufia reverse cycle..waktu kerja aku yang dipanjangkan sampai 630 nih membuatkan bekalan EBM aku agak tergugat...seriau jugak sebab smalam mak aku turunkan stok..selalunya hasil perahan harini cukup je utk esok..pergh..kena OT pumping lak Jumaat Sabtu Ahad..isk isk..

Mrs NoeL KHairuLniZa said...

byknya stok kena buang..sayangnya... aku pun klau terpaksa buang ebm yg expired, teringat time mengepam yg bersungguh2 tu..

mamaDhea said...

mimi,
ye ke beb? aku tatau laa hadif ni.. pumping session pon dah reduce beb.. huhu.. takpa laa, at least masih ada lg rezki hadif bersusuibu.. ekeke

mrs. noel,
syg mmg syg.. tp apekan daya.. mak terpaksa.. uwwwaaaaaaaaaaaa!