Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, June 10, 2009

Dag dig dug

Hai kawan2,

Ingat ini?

I'm shortlisted to the next stage!!!!! /sweat

Syukur, alhamdulillah.. /please


Actually, company tu blom call/email pon lagi.. :P Aku dpt tau ptg semlm melalui seorang kelik yg juga bekerja di syarikat itu. Dia kata, dia nampak form aku tersadai, so dia pon sibuk2 dgn sukarelanya tlg tanyekan.. Alhamdulillah, nama aku turut tersenarai.. /blush





P/s: Utk 2nd stage ni, maybe akan Skyping dgn org2 HQ.. Pergh, 1st time mak intebiu pakai Skype seyhh..

7 comments:

CY3.5 said...

kongratulasi.. kekekeke.. sedap je mak memelayukan ayat omputeh!

dangdut sket.. ewah!

Marsha~ said...

woaaahhh.. pakai skype lagitu.. mesti company besau

mamaDhea said...

CY3.5,
ekeke.. buleh laa tuh.. tp bunyik cam indon plak.. ekeke..

anyway, mekaseyyyy.. jom dangdut! :P

marsha,
eksaited ni nyah nak godek2 skype.. ekeke.. jakun sungguh!

Sayang.Ibu said...

tahniah nyahhhh...:)

Zuhaini said...

wah.. canggihnya company! interview pakai skype! :)

-i skype pun x dak lagi... :(

::Umi Sufira:: said...

Tahniah! Semuga berjaya..
alamak skemanya ayat!:p

MN said...

all the best!