Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Friday, June 26, 2009

Aktiviti petang Sabtu

Sabtu minggu lepas, kami anak beranak hanya bersantai2 di rumah. Takde kemana2 pon. Malas nak keluar sebab poket pon dah kering kontang. So, bila dah penat berbaring-baringan sambil melayan anak2, Hubby decide nak berexercise sedikit.. :D

Exercise ape pulokk abg oiiiiiiii??!!! :P Haaaaaaaa apelagi, joomla jomlah basuh keta! :D



Kasik warm-up dulu.. :P



Dah start dah main2 buih.. :D



Akhirnyaaaa.. Lencun abiss.. :D



Bukan main lagi anak2 aku, sakan bermandikan air hujan.. Ketuanya sape lagi klu bkn Cik An diorang..



Dah puas main air, gi terjah rumah jiran sebelah plak.. Kahkahkah! Nak ajak join sekaki gamaknyer.. :P



Aksi2 Hadif yg sempat aku tangkap.. Happy btol dia.. :D



Lagi aksi Hadif.. Dhea tak dapek nak snap sebab sakan berlari2an..



Acara ditamatkan dgn pelukan mesra (sampai tercekik si adik) 2 beradik ini.. :P



Weekend ni nak buat ape pulak ek? /hmm




3 comments:

Marsha~ said...

lor... basah kuyup anak menantu aku ni... tak selesema keeee?? apsal lah tak bugels terus? bleh qila tgk free show.. haha

madamoiselleczar said...

sonotnyer :)

papalove said...

Seronok budak budak main air.... macam nak jadi budak balik..hik...hik....hik.....