Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, June 18, 2009

Tak sangka ada yg cam!

Masa aku tgh berperang dgn ini, ada seseorang telah menegur Hubby.. Oh yer, Hubby dan Dhea telah menawarkan diri utk menghantar & menunggu aku sampai aku selesai berconferencing.

'Abg, nama anak abg ni Dhea ke?'

'Ha'ah.. Kenapa?'

'Saya selalu baca blog mamaDhea.. Penah laa nampak gambar si Dhea ni.. Dari td lagi saya rasa mcm kenal je ngan budak kecik ni.. Maknye mana?'

'Oo.. Maknye ada kat dlm.. Tgh interview..'



Sebaik aku selesai berconferencing (lama gilerr siutt :D), aku tgk si Dhea dah tertido. Klu tertido kat kerusi kat dlm pejabat tu takpelah jugak kan.. Ini tidak, Hubby aku pi bawak Dhea tido kat atas tembok kat luar pejabat. Tembok tu pon lebarnya muat2 badan Dhea jek.. Sabau jek laa kan ngan laki mak nih.. /omg

Bila aku tanya Hubby, dia kata kat dlm tu sejuk sgt.. Hmm.. Yo lah tue.. Dhea yg sejuk ke, abg yg sejuk? :P

Seblm sempat aku ajak Hubby blah dari situ,

'Eh, td ada budak tu dia kata selalu baca blog awak..'

'Hah??? Sape? Mcm mana dia kenal abg plak?'

'Dia bkn kenal abg, dia kenal Dhea..'

'Lorr.. Ye ke..'



Wahh, glamer jugak anak dara aku ni.. :D Then, tak semena2 budak yg Hubby maksudkan itu datang & menegur aku..

'Ni mamaDhea ek?'

'Ha'ah.. Sape eh?'

'Saya cikalong, forumer kat Susuibu.com tue..'

'Loor.. Forumer SI gak laa nih..'



Kami sembang lama jugak laa, perasan (aku ler.. :P) mcm dah kenal lama gitu.. Aku ada gak tanya mcm mana boleh cam muka si Dhea ni.. Along kata, dia ada baca entry yg ini.. Tu pasal boleh cam betul dgn muka si Dhea ni.. /wahaha





P/s: Along, pasni boleh laa kita lunch sama2 ek.. :)

4 comments:

mast@work said...

glamer you.. hehehe

dila~noor said...

hrni sy kene duty pentauliahan PALAPES..pstu dlm beribu2 abg mat perang tu kn..sy trgtla mamadhea kn..pstu dlm ht,kalau ade mamadhea dtg..bwk hadiff sure aku leh knl ni..
apekah..hehehe

mamaDhea said...

mast,
glamer kah? hihi..

dila,
haha.. sinonim sungguh sya dgn mat perang yek.. :P

Zuhaini said...

jelesnya.. x da sapa kenal kita.. huhu :(