Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Friday, June 12, 2009

Official notification

Lepas dpt berita ini, hari2 aku EXCITED check email senonoh aku tue.. /wahaha

Ptg semlm, aku dah dpt official call drp HQ memberitahu bahawa aku telah lulus 1st interview & secara tak langsung tercalon utk ke 2nd interview. Wlpon aku dah tau awal, rasa mcm nak melompat sampai ke syiling tu masih membuak2.. :D Lepas dpt call, gedik2 check email (lagi!!), tp hampeh hampa..

Pagi ni, mcm biasa, sampai2 ofis terus check email senonoh aku tu & glad that I've received this..



Alhamdulillah.. Again, please please please pray for my success, friends.. :)


Ok, skrg nak buat ape? Ape benda lagi yg mesti aku baca? Suggestion please!! /please




6 comments:

Zety Zin said...

congrats beb. semoga semuanya berjalan lancar.

Zuhaini said...

alhamdulillah.. tahniah! yang 2nd ni ke yg pakai skype tu..? praktis jari jemari la gamaknya! haha :)

ar.nie said...

Congrats! All the best to u!

p/s : Nak bagi suggestion camne, xtau pon nie utk post aper? Ekeke. Doa ajer laa ekk. :)

jua said...

all d best n congrates...

mudah-mudahan dapat lah kerja dengan gaji BESAR tapi kerja TAK penat. huhu

Dayah said...

gudluck for next one...
btui ckp Arnie..post apa...camne nak suggest ape nak kena baca..baca doa byk2 je la..

kakyong said...

tahniah