Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Monday, May 11, 2009

Tempat baru...

...tapi, kawan2 lama! ;)

Sejak saya telah berjaya di jejak kasihan oleh seorang rakan lama, kini saya telah menjadi member & pengujung tegar sini.. Ala2 social network gitu laa.. Yg speselnya, network ni utk kita2 aje, kan.. ;P

Ntah dari sape laa ko korek no tipon aku, eh.. Ekekeke..

Seronok dpt berjumpa kawan2 lama.. Wlpon setakat jumpa di alam maya.. ;P

Insyaallah, next gathering aku join ek!

On the other note, Al-Fatihah utk saudara kita, Mohd Fairus Bin Samsudin @ Token (pelajar Teknik 2) yg telah kembali ke rahmatullah pada 10 Mei 2009, akibat lemas di Kota Tinggi.

Jenazah telah selamat di sembahyang pada jam 12 tghari di Masjid Abu Bakar dan seterusnya di kebumikan di Tanah Perkuburan Mahmodiah Johor Bahru pada Ahad 10 Mei 2009 (ni aku kopipes je drp forum)..




5 comments:

Hanz said...

Sya, rajin sungguh tukar layout! Cantik!

mamaDhea said...

ahahaha.. mmg rajin sbb cepat bosan.. ekeke.. nice eh? ;)

Zuhaini said...

takziah..

erm.. best nya ada website alumni.. :) SMTP tu apa..? sek Men tinggi P__ , P tu Perak eh..? (haha.. ada ke skolah tu..? main agak je ni..)

Sayang.Ibu said...

sya..arwah kwn ko tu, lemas di batu layar ke? sbb sorang cikgu skolah aku ada tengok kejadian masa mayat diangkat ke pantai... Inalillahiwainnalillahirojiun...

Yan said...

alfatihah buat arwah..
Teknik 2 tu sekolahnye kat mane?