Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, May 20, 2009

Cracked!!



Ayyukkk! Tak tau.. Pecah.. Sape buat? ;P


Tu laa, sape soh isi penuh2 sgt.. Kan kan..


Padan muka!





P/s: Saya sudah mula menggunakan frozen EBM drp botol2 MLO itu.. Maknanya, production kini berada pada tahap yg err, agak membimbangkan jugaklah.. Huhu.. Jgn panik! Jgn panik!

10 comments:

MommyDania said...

ku ingatkan apa yg cracked. xpe2, jgn tension2 nt production lg worse. ceria aje!

Marisa said...

betol.. jangan panic! Yup! isi jgn penuh2.....

shidaradzak said...

hai..baru nak 4low ur blog..takpe pecah beli baru ok..hehe

Nina said...

betol-betol jagn panik..pecah beli baru ajer..tu leh jadi alasan utk shopping..kehkeh

niza said...

yeah!!!jgn tension2...nnti production susu berkurangan...be cool bebeh...

Zuhaini said...

uiks.. cracked! macam mana bole jadi gitu...? :)

x pa, beli banyak2 buat stok! :D

Mrs Noba said...

hehehe..like the part "ayukkkk"

keh keh.

Nuroll said...

sya,

bottle crack xpe. tapi kalau ni**le crack....huh....x sgup diriku....

isz_3707 said...

apa tu?

wpun aku bekas bfeeder tp bila org bukak citer pasal bm aku duduk dediam disatu sudut sahaja, rasa xlayak nak sampuk okeh sbb aku bjaya bf hanya utk 7 bulan, uwaaaaaaaaaaaa

mamaDhea said...

MD,
:)

marisa,
tu laa, takleh isi penuh2 sgt..

shida,
hi.. :)

nina,
haha.. mmg sesuai alasan tu kan? ;)

niza,
tak tension.. geram je..

zuhaini,
isi penuh sgt, tu yg sampai cracked.. pasni buat stok guna bekas dadih je ler.. tak ralat sgt bila pecah..

MN,
ehehe.. tu Dhea laa tuh..

nuroll,
sya tak penah kena camtu kak.. hihi..

iszan,
takpe nyah.. next project boleh cuba lagik.. ;) err, bila tuh? ampunnn, jgn lempang aku.. ;P