Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, May 28, 2009

Hadif in PINK?

Being 2nd child, Hadif terpaksa selalu pasrah tatkala aku sarungkan dia dgn t-shirt2 pink kaler kepunyaan kakak Dhea dulu2.. Hihi.. Kesian adik.. ;P

Sementelah dia blom pandai nak pilih2 baju ni kan, sarungkan saje laa.. Lgpon, t-shirt pink itu hanya dipakaikan ketika lepak2 kat rumah..

This time (pg tadi actually) PINK kaler jugak.. Tp, lain sikit.. ;)





























5 comments:

CY3.5 said...

masih berbedungkah?

Zety Zin said...

comel!

Ealyie said...

baru nak tanya.. awat ko bedungkan debab tu lagik beb???

Marsha~ said...

kau bedung dia dgn kain abah dia ke?? brape lama bleh tahan tu???

mamaDhea said...

klu korang nak tau, si Hadif ni klu taska, time tido mmg berbedung camtu.. tp, kat umah aku tak penah buat.. tu laa pes time aku buat.. aku bedung dgn kain hubby.. ahahaha..

tahan lama jugak weih.. provided, klu dia merengek je aku terus baring sebelah dia tepuk2 dia sket bagi dia lena semula.. hihi..