Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, May 6, 2009

SoOo seksis! ;P

Tagged by Lia.. Thanks Lia! ;)

Dgn gigihnya aku dig balik gambar2 bebudak ni. Last2 kepala sendiri pening nak pilih mana satu laa yg sesuai dgn tema kali ini.. Kahkahkah!

Ok, here goes..

Rules :

1. Tangkap @ sertakan 3 keping gambar anda yang anda rasakan paling seksi.
Since aku mmg tak seksi langsung, aku tepek gambo anak2 aje laa ek.. ;)

2. Tak semestinya tak berpakaian atau mendedahkan. Mungkin anda rasa senyuman anda masa itu adalah seksi. Sertakan!!!
DONE!

3. Nyatakan kenapa gambar itu begitu seksi di mata anda?
Nak kena nyatakan jugak kah? I'll try my best.. Kihkihkih! ;P




Seksi tak rambut Dhea yg menggerbang ditiup angin.. :D




Seksi, no? ;P




Er, dah tak tau nak pilih gambar mana.. :D






2 comments:

dila~noor said...

wow!! hadiff sgt seksi ok =)

MommyDania said...

cantikla CD hadif..hadif mmg seksi. momtot