Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, May 27, 2009

Our Wedding Anniversary

Today is our 4th Anniversary.

Bezanya, 4 tahun lalu, tarikh ini jatuh pada hari Jumaat. Dan, majlis ijab kabul kami berdua dimulakan selepas solat Jumaat. :)

Just now, Hubby called & wish me 'Happy Anniversary, Mama..'

Best part is, Hubby siap nak main teka teki tekuk plak dgn aku.. Tak koser aih..

'Mama, hari ni hari ape?'
'Rabu.'
'Bape haribulan eh?'
'27.. Apesal?'



Kahkahkah! Mcm budak2 laa pulak laki aku ni kan..


'Haa.. Nape? Ingat mama lupa ke? Eleh, dia tu yg selalu lupa.. Kan?'


Semoga perkahwinan kami sentiasa dlm lindunganNya & kekal sehingga hujung nyawa.. Amin.. ;)

Ada sesapa yg share anniversary date yg sama? Hihi..





P/s: Hihi.. Kami laki bini mmg agak kayu bab jiwang2 karat nih..

22 comments:

CY3.5 said...

tak sama.. hihihi.. sama la Sya, kita pun bab2 jiwang ni ke laut sokmo..

Nuroll said...

sya,

semoga kekal bahagia selamanya. dikurniakan lagi yg comel-comel blaka...yeahooo!!!

mamanoa said...

wa..appy..appy..appy aniversary..huhuhu i pun bln ni gak..30 may i nyer anniversary..ikna masuk lam calendar skit..sbb slalu i yg luper nk wish(dr bercinta lagi) hubby i jer beria ingat dr dlu..hahaaah..terbalik kitorg ni...

::Umi Sufira:: said...

Happy anniversary:) Yang aku ingat 27 hb nih hari gaji aku je.ekekek;P

niza said...

happy anniversary!!!semoga berbahagia selama2nyer....

rizza said...

semoga berkekalan hingga akhir hayat...

MommyDania said...

happy anniversary!

Ealyie said...

Happy Anni beb,
Semoga dipjgkan jodoh dan dirahmati olehNYa..

p/s: kepada yg gaji 27hb, sila2lah top up lagi henpon anda hokehhh..;)

CT said...

tahniah!!!!!! moga kekal bahagia selamanya ya....

Sayang.Ibu said...

happy anniversary bebs...semoga bahgia ke hujung nyawa...

ar.nie said...

Happy Anniversary Sya!
semoga panjang umur & murah rezeki selalu. :)

Hanz said...

Happy Anniversary, Sya! Semoga dipanjangkan jodoh & berbahagia selama-lamanyer....

Ms Lola said...

Hepi eniberseri..

Semoga kekal hingga ke hujung nyawa

Bonnie said...

Happy Anniversary and both of u have many more years to come.

Nanak said...

hi..
happy anniv..bahagia hingga hujung nyawa

kakyong said...

salam..

hepi anniversary.. semoga berbahagia sentiasa hingga ke akhir hayat... :)

nelcyndana said...

semoga berkekalan BAHAGIA dunia akhirat!

Marsha~ said...

selamat ulang tahun perkahwinan... tambah anak lagi cepat!

Ina Hashim said...

HAPPY ANNIVERSARY...moga kekal bahagia ke akhir hayat

Zety Zin said...

27 mei tarikh spesel untuk saya & en abah. tapi bukan wedding anni la. :)

btw, happy anniversary beb! semoga bahagia hingga ke syurga.

Anonymous said...

poyo lah ko ni.. mcm bagus jer..

mamaDhea said...

mekasih semua.. ;)

cik anon,
ada masalah ke dgn saya?