Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, May 21, 2009

Mati kutu.

Internet connection kat ofis aku harini sgt sgt bangang mengong.. Kejap ada, kejap takde.. Lepas kul 2 td, terusss takde. Sampai laa tadi kul 4+ baru ok balik.. Adakah disebabkan cuaca harini? Ntah.

Ofismate aku siap godek2 'mende alah' tue (ape ke namanya, aku tak tau).. Cabut, sambung balik.. Cabut, sambung balik.. Nampak sgtlah semua kat ofis ni akan mati kutu klu takde internet connection.. Kahkahkah!

Aku pon harini mcm takde idea nak update blog.. Kering kontang. Takde idea langsung. 0.

Mencikkk tau!

Balik ar.. Daaaaa.. ;P




4 comments:

Zuhaini said...

kesiannya.. saya pun tension kalau internet x stabil! :( sabar ya..

(kalau di opis, internet x ok, saya marah kat suami saya! haha.. sapa suruh dia jadi org IT!) :)

fauzi-maya said...

arghh..aku dh lame mati kutu..ade ke patut boss aku restrict internet sbb recently satu opis kene virus... arghh sungguh kurang asam...huhuh

precious innocent said...

sy kan, kalau kat ofis xdak internet, sure ramai calling2 sy... tanya pasal line internet kat sy.. padahal sy nie bukannye org IT pung...

huhu.. nampak sgt haku nie kaki ngadap tenet.. kekekeji!!!!

-mama emma-

zizi said...

baru hang tau...takder intenet mati kutu...hahaha..