Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Monday, May 18, 2009

Susu oh susu!

Last weekend, aku terpaksa telah membuat fridge clearance.. :)



Sebelum..



Selepas..



Hmm.. Mcm takde beza sgt pon ek.. Ok, cuba tgk ape yg aku dpt selepas sesi clearance itu..



Expired EBM.. Huhuhu..



Aku kini dlm usaha utk memenuhkan balik fridge itu.. Sejak2 kawan baik aku dtg balik ni, milk production sedikit merudum.. Rasanya bkn aku sorang yg mengalami situasi seperti ini, kan.. Jom kita sama2 meningkatkan semula production masing2.. ;)




12 comments:

Yan said...

mak yg buat inventori pun bley miscalculation.. kekeke.. sampai skarang yg 10 beg X 5oz tu mak simpan lagi.. buat kenangan..

nelcyndana said...

hmm.... sayangnya EBM.... siram kat pokok lah cik sya... subur pokok...

Sayang.Ibu said...

alahaiii...syg bebbb...ermm btw..ada award & tag utk ko

::Umi Sufira:: said...

Beb! aku nya freezer 'sunyi sepi' je beb..harap2 bertahanla sampai Sufia 2 thn..haii..

CT said...

waaa still banyak stock...bagus bagus....teruskan usaha anda ya mamadhea..:)

a ah la sayang yg those expired tu..agreed with nelcyndana...wat siram pokok pun bagus...

kakyong said...

salam Mama Dhea,

brp oz yg expired tu? molek gak idea siram kat pokok..

mama dhea ade tag for u, sila ambil di blog yer.. Tag 1
http://kakyong72.blogspot.com/2009/05/sesi-menjawab-tag-part-2.html

Lady Qay said...

wahhhh sgt jeles sya....anak dah bsar pun stok msih berlambak2...jelesm jeles...

Marsha~ said...

apsal boleh expired plak? nape tak bagi hadif minum before expired date?? rugi siottt.. nak pump bukan senang.. huhuhu.. byk lagi stok kau ek?? aku tabik spring toink toink kat kau lah sya.. ingat dulu time kita bujang2 ek? hahaha tiba jers

mama-qaisara said...

nape tak wt list stok?tampal dpn fridge.every time nk re-stock,tulis kt situ.so that xdela terlepas pandang..cdgn je ni tau.hehehe...

Shais said...

masih banyak lagi....tak sanggup rasa nak buangkan.

knv said...

buat puding susu!

:)

eh, akak tag ko laa...

firahadifa said...

wah... sampai ade yg dah expired...

hebat.. hebat..