Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Saturday, July 18, 2009

Sesi 2009/2010

Semester baru sudah bermula. Yeay!!

Sebenarnya, minggu ni adalah minggu kedua. Sabtu lepas aku ada satu kelas on Saturday. But, to no avail. Maksudnya, kelas dibatalkan.. Penat je aku dtg jauh2 nak tuntut ilmu, tapi lecturer tak muncul2. Setelah diselidik bagai, lecturer tu masih jalan2 cari pasal makan kat oversea. Apekah?!!!

This week, sape yg ada kelas dgn lecturer yg sama dgn subjek last week mmg senang lenang laa takyah dtg kelas sebab lecturer tu tak balik lagi.. Jgn sampai lupa jalan pulang sudah.. :P

I'm typing this entry from MPK7.. Yerr, mak ngaku mak memang vogue selambe badaks..

/wahaha




4 comments:

knv said...

waaahhh! semangat sungguh yeaa??? best of luck!!

:D

Zuhaini said...

tu dia.. lecturer di jalan-jalan ye.. :) best nya x dak kelas! :)

Leeds Al-Malique said...

Rindu nak gi kelas, kalau lecturer tak dtg berdesup balik naik moto. hehe

YatieJay said...

Semester baru....keja baru....waaahhh....apa lagi yg baru ; )

All the best!