Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, July 22, 2009

Pengumuman! Pengumuman!

Seperti yg telah diwar²kan oleh Ms. Lola, Pn. Ealyie dah selamat melahirkan baby boy yg kiuttt dan putihhh, pagi tadi seblm gerhana. Ealyie yg ckp hari ni ada gerhana.. Betul ke korang? Mak mmg tak tau berita langsung.. :D

Aku kan paparazi! Aku dah pegi menjengah si Ealyie dan baby boynyer kat wad tghari td . Dah dekat sgt dah dgn tempat baru aku ni, saje je laa tu kan klu tak pegi.. :P

Mcm biasalah, aku mmg suka snap² gambar ni.. Nak² pulak newborn. Klu anak aku, dah mcm² angel dah aku snap.. :D So, seblm aku berambus balik ofis tadi aku snap laa gambar baby si Ealyie ni.. Tp, tak dpt nak transfer ke pc sbb pc suite tak abis download lagi. Baru 65%.. Lembab!

Apepon, Tahniah utk Mama Ealyie dan keluarga!

Pasni, abg Eghis ade ler kawan utk main futsal.. Kan abg Eghis kan.. /wahaha




7 comments:

Zety Zin said...

Ohhh nanti cepat2 upload gambar baby ye. :)

::Umi Sufira:: said...

Cepat upload!!tak sabar aku nak tengok gambar baby ealyie nih!:)

Nieza Ishak said...

copattttt ... nak nengok gambo baby baru ... heheheh

Zuhaini said...

alhamdulillah.. bestnya dapat baby! :)

jua said...

cepatlah upload. mak merayu nih!!!

mast@work said...

sya, nanti upload ek.. nak nengok juge

mamaDhea said...

waahhh, seme eksaited nak tgk gambar nb si ealyie ek.. :P