Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Monday, July 6, 2009

Hari ini...

Update on 3pm: Nampaknya perut masih mampu bertahan sehingga ke saat ini. Belum mengeluarkan sebarang bunyi2an.. Wlpon badan terasa sedikit tidak bermaya, aku nak teruskan juga berpuasa. Ye laa, dah kul 3 lebih dah ni. Sayang gak klu buka skrg, kan..

Tghari tadi aku pam dpt laa 4oz+, sikit lagi nak cecah 5oz.. Alhamdulillah :) Pagi2 td kul 6.30 aku ada pam sekali, tp 1oz pon tak sampai. Alahai, tak tau laa ptg nanti cemane.. Harap2 dpt laa 2-3oz lagi..

Kul 10pg td aku dah start surf menu2 utk berbuka. Kahkahkah! :D



* * * * * * *



...aku puasa. Puasa ganti to be exact. :D

Tp, pg tadi aku tak sempat sahur. Bangun pon dah kul 6.30pg, nak sahur apa ke bendanyer.. Tgk laa samada aku larat ke tidak. Klu dah tak tahan sgt kang aku buka ajer laa ek.. :D

Sebenarnya, aku ingat2 lupa jumlah hutang puasa aku tahun lepas. Aku perasan mcm aku puasa penuh sebab masatu tgh preggykan si Hadif. Tp, ye ke puasa penuh? Mcm tak caya plak dgn ingatan aku yg semakin hampeh ni.. :P Takpe takpe. Puasa jek laa kan, selagi Ramadhan blom tiba nih.. :D

Member2 ofis aku since last week lagi dah start puasa ganti. Aku pon kunun nak join laa.. Tp dek kerana liat nak bangun sahur, sudahnye sehari pon aku tak dpt join diorang berpuasa. :D So, harini wlpon tak sahur aku nak try gak laa puasa..

Semoga urusan aku yg satu ini dipermudahkan olehNya.. Amin...




1 comment:

niza said...

semoga tahan godaan ye...hehehe...