Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Friday, July 24, 2009

Orientasi

Hari ini dlm sejarah aku ada orientasi. Mula lepas waktu keje, kul 5.30ptg sampailah 7.30mlm. Stop kejap utk solat & makan malam. Then sambung balik kul 8.30mlm saaaaampailah 12tghmlm. WTH?!

Management team from HQ skrg ni dah selamat kat atas highway PLUS, dlm perjalanan menuju ke destinasi yeay yeay sini.. Kul 10pg td diorang dah gerak drp KL dan dijangka tiba around 2-3pm.. Giler ar, bos besar pon turun padang beb.. Ntah ape laa yg dia nak brainwash kami kat sini. Oh yer, orientasi ni utk semua staff kat branch JB ni, tak kira laa staff baru ataupon yg lama.. :D

Hari Rabu lepas (sebaik dpt notis dari HQ) aku dah kawtim dgn BS Hadif. Ye laa, sapa nak jaga si kenit tu kan.. Nasib baiklah BS Hadif sanggup nak jaga. So, lepas aku habis orientasi nanti baru pi amik Hadif kat rumah Kak Sue. Tp, tgklah nanti klu Hubby balik awal dia kata dia akan amik Hadif dulu. Cam tak best plak nak tinggal anak kat rumah BS sampai ke tghmlm.. Eiii, ni yg buat I bertambah² sayang kat you! *bluwekk* :D

Ingatkan zaman² study dulu jek ada orientasi.. Rupanya, dah keje pon masih jugak nak kena basuh orientasi. Haih..

/dignose




3 comments:

CY3.5 said...

kalau ada makan² best, redah je.. kekeke

mamaDhea said...

CY,
rasanya biasa jek kot.. sbb tgk kat tentative takde tulih makan best2 pon.. tulis dinner jek.. :D

lgpon, klu ada makan best2 mesti time utk dinner tu panjang sket kan.. ni kejap jek.. uhuhu..

Marsha~ said...

orientasi hape sampai tgh malam tu nyah??? biar betullllllllll