Lilypie Birthday Tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

Monday, July 13, 2009

Nasi Lemak AP

Dinner kami Jumaat malam keliwon yg lepas.. Beli saje sebab malas nak masak.. :P



AP stands for Austin Perdana.. Tp nasi lemak ini bukanlah dijual di kawasan perumahan Austin, apatah lagi di kawasan AP yer.. Nasi lemak ini hanya boleh didapati di Tmn Johor Jaya.. :P Patutnya letak ler nama Nasi Lemak JJ, kan kan.. Baru sesuaiii gitu, ye dakk..

/hmm

Klu ada sesiapa yg nak cuba, boleh laa ke Jln Ros Merah, Tmn Johor Jaya.. Ala, betul2 dekat simpang tiga depan Public Bank JJ.. Dekat dgn Klinik Lee, paed kegemaran ramai anak2 aku.. :D

Gerai nasi lemak ni beroperasi bermula pukul 6ptg camtu sehinggalah lauk-pauk habis.. :D Yg specialnya kat situ (pada aku laa..) adalah ayam goreng rempahnya. Sodapppp!! Lauk lain lebih kurang sama je laa.. Ada sambal kerang, rendang daging, kacang panjang goreng, sambal telo puyuh, ikan goreng dan macam2 lauk lagi laa kekdahnyer.. Tp, ayam goreng rempah dia mmg ada ummphh laa. Tak sampai 5min letak atas dulang, dah licin.. Tinggal laa part2 yg org tak bape suka ie. part dada ayam.. :D



Sambal kerang.. Kerang dia kecik2.. I loikeee! :D




2 comments:

::Umi Sufira:: said...

Kalu kat company aku AP stands for Asia Pacific..ihik! memang nampak macam sedap je tu..;)

fatin said...

aduss...meleleh ayaq liuq nih!